söndag 27 november 2011

Mitt bidrag...

Maritha håller i en tävling denna månad för PH hobby. Utmaningen är att tolka en skiss. Det har jag gjort och denna gång tänkte jag hinna skicka in det också =) Men det är i sista stund så vill du vara med gäller det att vara snabb. Det är nämligen sista dagen idag.

Så här såg skissen ut...


Jag har vridit på skissen och tolkat den så här...



Edvin fick vara med och pryda även detta kort.

Nu håller jag tummarna så där lagomt hårt.

Kram maria

lördag 26 november 2011

Edvin på kälke...

Hej på er =))

Äntligen så lyser det upp lite här hemma i novembermörkret. Alla ljusstakar och stjärnor sprider värme och ger lite julkänsla. Jag älskar denna tid. Elsa har varit hemma från skolan i ett par dagar och jag tog tillfället att fara från golv till tak med skurtrasan så nu känns det som om jag är i kapp. Är ju glad om den känslan finns kvar i några dagar =)  Kände att det faktiskt fanns lite tid över för pyssel, härligt.

Idag visar jag ett julkort som jag tänkt skicka in till Scraptorgets novembertävling men jag glömde bort. Utmaningen denna månad var att tolka en skiss. Så här såg den ut...





Det här är min tolkning...




En äldre Edvin på sin kälke. Jag bara älskar detta mönster papper från MME. Det gjorde nästan lite ont att skära det =)

Idag har jag städat undan efter alla julkort på mitt pysselbord. Det kommer visas ett par styckna till här som inte är fotat än men sen blir det nog layouter som står på tur. Jag känner suget att ta tag i mina foton. Håller tummarna på att inspirationen ska infinna sig.

Tack för att du tittade förbi hos mig. Önskar er en trevlig helg!!

Kram maria

tisdag 22 november 2011

Istället för en blomma...



Ett "bra att ha kort" som blev till i farten av julkkorts tillverkningen. Man vet ju aldrig när man behöver ett.




Här hemma rullar det just på i rasande fart. Mitt pysselbord lockar men tiden och orken räcker inte till. I helgen var vi till Stockholm och beundrade barnens små kusiner. Underbart!! Men tyvärr hade ingen varit här och tvättat eller städat när vi var borta. Suck...  Har precis kommit på att det är advent till helgen och att det kanske skulle fixas lite inför det. Ibland går tiden bara för fort, just nu hinner jag inte med. Frustrerande!!!! Men det brukar lösa sig till slut i alla fall, julen kommer fast det är lite damm i hörnen =)

Tack för att du tittade in hos mig,

kram maria

onsdag 16 november 2011

Mer jul...


Ännu ett julkort. Jag hade ett riktigt flyt förra veckan och det känns lite bra att visa upp dom den här veckan när det inte blir så mycket papperspyssel. Jag ska ha med saker på en julmarknad i Segersta i helgen och just nu skapas det änglar i ståltråd. Det kanske dyker upp en  bild på dom också.




Här ett julkort med ännu en lånad magnoliastämpel. Tack mina goa vänner för att jag får låna. Kul med lite nyt tatt färglägga. Sigillet har jag gjort med guldfärgat lim till min limpistol.

Tack för att du stannade till hos mig,

kram maria

tisdag 15 november 2011

Julkort!

Hej hej på er!!!

Vill börja med att tacka för era goa kommentarer, dom värmer =)

Jag har landat efter min lilla tripp till Ullared. Vi åkte vid 22 härifrån på fredagkväll, shoppade från 7.00 till ca 16 på lördag och åkte sen hemåt. Bussen var framme här vid 1.00 på natten mot söndag. Helt sjukt kan man ju tycka att utsätta sig för en sån resa men så otroligt roligt tycker jag. Jag kom hem trött, fattig och lycklig =)) Jag gjorde massor med fynd och skulle absolut kunna tänka mig att göra om det.

Tänkte idag fortsätta med ännu ett julkort...




Även här har jag använt en lånad magnoliastämpel, denna gång från Åsa. Tack!!

Jag och barnen har gjort badhuset ikväll. Dom har somnat som två utslagna hjältinnor och jag känner att det är nog dags för mig också. Tack för att du stannade till hos mig.

kram maria

fredag 11 november 2011

Luciatåg...


Det här är en favorit!!! Jag bara älskar denna stämpel från magnolia. Tyvärr så är den inte min utan lånad av min granne Sandra. Tack för att du är så generös Sandra.




Det blev ett enkelt kort utan massor av dekos, fokus ligger på vimplarna istället.





Lucias krona har blivit dekorerad med Flower soft som jag köpte på rea i sommras. Trevligt att det äntligen kom till användning.


Ikväll bär det av mot shoppingparadiset =)) Vi åker 22.00 och är framme imorgon bitti. Vet inte om vi är riktigt kloka som utsätter oss för denna resa. Det återstår att se.

Hoppas ni får en trevlig helg,

kram maria

torsdag 10 november 2011

Mera julkort...

Denna underbara Magnolia stämpel har jag lånat av Elzan och Hanna. Tack flickor!! Hon är ju bara så underbart fin. Jag har färglagt med tombow pennor och dekorerat med glitter på vingarna och snöret till hjärtat.




Imorgon åker jag till Ullared för att julshoppa. Tror ni jag kommer vara ensam...troligen inte. Jag och tusentals till men kul ska det bli. Jag är laddad och har förberett en lista. Hoppas på massor med fynd =))

kram maria

onsdag 9 november 2011

Julkort på gång...

Jag har blivit inspirerad =) Det är ju galet vad många fina julkort det skapas just nu. Förra lördagen satt jag på scrapträff och beundrade några av deltagarna som skapade underbara kort. Dom inspirerade och under förra veckan började jag färglägga lite motiv. Plockade fram mina tombow pennor som jag inte alltid är så kompis med men just nu kommer väldigt bra överens med. Och gissa om det har blivit kort...massor =)) Det är så kul!!




Här kommer ett kort med Tildas underbara snögubbar från Panduro. Ett julkort i glada färger. Texten är utskriven på datorn.

Idag har jag och Klara varit lediga. Härligt att ha dom här dagarna när vi bara är. Nu har Elsa också kommit hem och dom leker som änglar. Det är nästan så jag inte vågar röra mig, dessa stunder brukar inte bli speciellt långa.

Tack för att du tittade in hos mig,

kram maria

söndag 6 november 2011

Vänskap får själen att blomstra!!


Ett kort som hyllar vänskap kommer ju alltid till användning. När jag såg den här textstämpeln  "Vänskap får själen att blomstra" kunde jag inte låta bli att köpa den. Visst är den fin.



Den söta Tilda stämpeln har jag lånat av min goa granne Sandra. En riktig sötnos tycker jag, gillar hur hon står med händerna i fickorna. Papper från Basic gray. Hittade en förpackning från samma serie som fick vara med också.

Här hemma har vi idag sköna söndag. Johan är ute med barnen och krattar. Jag ska strax ge mig ut jag också. Älskar höstluften =))
Hoppas på lite pysseltid senare så jag kan fortsätta med mina kort. Förstår inte men inspirationen flödar så det gäller ju att ta vara på den. Tack för att du tittar in hos mig,

Kram maria