söndag 7 april 2013

Kortbeställning...

Nu har det gått några dagar utan uppdatering igen. Det har varit riktigt lugnt på pysselfronten denna vecka då vi håller på att fixa här hemma. Stinas rum har fått en piffning med nya tapeter och nu känns det riktigt bra. Men färdig det blir man nog aldrig när man bor i hus. 

Visar idag ett kort som jag fick beställning på för ett tag sen. Ett dopkort till en liten Alma. Papper från MME och stämpeln är en gammal från Panduro.Imorgon börjar vardagen och jag längtas. Barnen var sjuka och hemma innan påsk och efter en veckas påsklov så behöver alla i familjen få åka iväg på sitt. Det är väl kanske Stina som kommer sakna sina syskon här hemma.

Hoppas ni får en trevlig vecka,

kram maria

2 kommentarer:

Maritha sa...

Åhhhh så himla gulligt kort. Blir så snyggt när det är stämplat på craft... underbar liten blomgrupp :)

Kram kram

Louise sa...

Ha, ha, ha! Hög igenkänningsfaktor på det sista du skriver: Det är väl stina som kommer sakna sina syskon här hemma" Jag vet PRECIS vad du menar ;) lol!

Så otroligt vackert dopkort du gjort. Älskar ju den där stämpeln från Panduro och när du stämplade den sådär på kraft blev den liksom ännu mera vintage :) Läcker färgläggning och underbara detaljer :) Beställaren av det här måste ha varit så nöjd!

Kram!