lördag 29 augusti 2015

En liten butiks augusti tävling!

Plötsligt så händer det...jag skickar in till en tävling i tid =))

Den här månaden ska man lifta Hanna/Fnys layout inne hos En liten butik. Det är ju svårt att motstå hennes glada Lo. Jag valde dock att scrapa nyårsbilder och då blev det i lite mörkare färger. 


Vi var som vanligt sjuka på nyårsafton men barnens mormor och morfar vågade sig hit och vi gjorde det bästa av situationen. God mat och sockervadd =)

Det är härlig lördag idag och Stina såg till att vi får njuta. Hon väckte mig redan 05.20...det är härligt med småbarn...
Skönt att vara ledig är det ju ändå. Jag ska hålla i min första handbollsträning för säsongen och sen bara njuta av att vara ledig. Hoppas ni får en bra dag!

Kram Maria

3 kommentarer:

Anna Uhras sa...

Ja men visst är vi uppe och väcker tuppen, nästan alltid ska jag säga :) 5.34 stod nog klockan på.... Nåja sinom tid sover dom mer än man önskar ;) En super mysig lift med många roliga minnen ,trots sjukdom, har du gjort :)Ha en härlig helg och tack för senast :) Kram Anna :)

ÅsaJ sa...

Plötsligt händer det..... ;-) Kul! Jättefin blev den här med allt det svarta och guldiga. Hoppas ni får en fin dag. Kram

Åsa/asamia sa...

Å vilken fin, håller tummarna för dig i tävlingen.
Hoppas vi ses på nån träff snart.
Kram