måndag 22 februari 2010

Japp då har vi gjort det igen...magsjuka. Inte jag men lilla Klara. Det är bland det värsta jag vet. Fy jag tycker så synd om dom. Elsa körde sin förra veckan så nu hoppas jag att det räcker för ett tag. Håller tummarna att vi klarar oss Johan och jag.

Läget här hemma är annars på topp. Vi har anlitat en målare som ska få göra färdigt där vi stannade av för tre år sen. Ska bli så underbart. Han ska ta Elsas nya rum, en hall och mitt scraprum/gästrum. Jag hoppas ju på lite ny förvaring och så men vi får se var det landar ekonomiskt. Väldigt trevligt i varje fall att veta vad som kommer.

I lördags var jag på scrapträff hos Sylvia i Edsbyn. Super att få träffa flickorna som är lika galet förtjust i den här hobbyn som jag. Jag fick två Los gjorda men dom är inte fotade än. Idag blir det ett kort jag gjorde förra veckan tror jag. Men mer kommer jag måste ju bara fixa lite med bilderna först.


En magnolia tjej i grönt. Är ju liksom min färg. Jag har färglagt med tombows, använt spillpapper, blommor från en gammal ljusmanchette. Grattisbiljett från Mirabyll hon hittar alltid på massa nytt och delar med sig. Titta gärna in där.

Jag har inte riktigt blivit vän med den här sidan än så jag hoppas på tålamod medans jag lär mig ;-)

Ha det gott, och lämna gärna en kommentar innan du går vidare.

Kram maria

1 kommentar:

Anonym sa...

Me like! :)
Ditt gröna är mitt rosa om jag förstår det rätt? ;)
Måste fråga, är dina tombows bra/enkla att färglägga med? Använder ju mcp pennor och stompfers men jag skulle kunna tänka mig en utveckling för att få måleriet lite mer levande. Som ditt ;) Har kollat copics men de är ju svindyra!
Idag har jag gjort en lo med kronan jag köpt som jag förälskat mig i här på din sida. Tycker du verkar superduktig på blogspot. Det kommer ta tid, du är ju van vid att blogga på ett helt annat sätt. Men..när du väl lärt dig kommer det gå super! :)
Kram