tisdag 23 februari 2010

Rapport från sjukstugan... Läget är lite piggare idag. Klara har inte riktigt fått tillbaks krafterna men det går åt rätt håll. Fick därimot hem en sjuk man idag, feber och frossa. Nu är det bara att hålla tummarna att jag håller mig frisk och dom andra kryar på sig. Jag ska ju ut på galej på lördag. Blir ett år äldre och tänkte faktiskt fira i år. Ska gå ut med min syster, en god vän och våra respektive. Tänk att få vara vuxen. äta middag och kanske en liten drink. Tjoho!!! Håller som sagt tummarna.


Måste ju visa vilken fin blomma jag fick av syrran förra helgen. Vi hade lite kalas för mig och Elsa då. Syster yster kom med den här underbara blomman och för en liten stund trodde jag att snart är det vår. Ack så fel man kan ha...
Här är den efter tre dagar. Jag fotade den och måsta sen kasta den . Vi är lite känsliga här hemma och doften höll på att ta kål på oss. Men visst är den vacker.


Tänkte nu visa ett kort som jag gjorde färdigt på träffen i lördags. Det är ett kort till min kusin Amanda som fyller 10 år på torsdag. Vi firade henne i söndags och det är så kul för hon blir så glad för mina kort och då blir ju jag glad. Kul att göra något extra när det uppskattas.

Det blev ett kort med min nya fe stämpel "Rose". Vikningen blev en slump då jag ville ha den här färgen som grund men bara hade en liten bit kvar. Roligt att prova något nytt. Papprena är också spill. Jag har använt sparsamt med dekorationer, kändes som att det inte behövdes mer.

Har som vanligt använt mig av stickles lite här och där. Gillar ju när det glittrar till och det gäller att passa på när det är till en 10 åring.

Ja det gick ju lite bättre den här gången, skam den som ger sig!!!

kram maria

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för dina fina kommentarer inne hos mig :)
Jodå, inspirerad av dina fina gröna alster smyger det sig in lite grönt även hos mig ;)
Fjärilspunchen är verkligen en av mina favoriter just nu när vi närmar oss våren, åtminstone tidsmässigt ;) Den köpte jag på Pema för ca en vecka sedan, kommer från Martha Stewart. :)
Förstår verkligen att mottagaren av ditt nya kort blev nöjd, häftig vikning :)
Kram

Gunilla/Nilla sa...

Ett underbart vackert kort med en superläcker vikning!

Hoppas att du får hålla dig frisk och att du får en trevlig helg.

Kram/Gunilla