söndag 19 juni 2011

Ännu ett kort...

Hej på er...

Tänkte visa ett kort idag oxå. Jag är liksom i korttagen nu. Har precis gjort färdigt en layout oxå men det är inte riktigt ljus för att fota så den får sparas till en annan dag.
Det har blivit en del scrappande den här helgen =) Jag har varit lite hängig och försökt hålla mig lugn och då passar det ju bra att bara sitta. Sa själv igår att jag borde låta bli att ta alvedon. Det gör mig för pigg och då kan jag inte låta bli att flänga runt och fixa med massor. Tycker att jag skött mig rätt ok idag.


Kortet...ett grattiskort till min "till salu korg".


 Den här underbara killen är en Vilda stämpel. Jag har färglagt med distress dynorna. Papper från graphic 45.


En enkel insida..För att hålla fast bandet satte jag fast en diecut från samma serie som pappret. Jag har ingen sån där snygg "gjord av" stämpel utan gör fortfarande min lite på fri hand. Måste nog ta tag i den där stämpeln. Någon som har ett bra tips var man kan göra en?

Det blir allt för idag. Hoppas ni får en bra vecka...

Kram maria

8 kommentarer:

Maritha sa...

Såååå underbar härlig stämpel det där....jag har oxå ett par sånna,men har inte använt dom än,men nu blev jag ju sugen!! =)

Jag beställde min nya personliga stämpel på wimsy stamps,dom har galet många varianter och snabbt gick me...=)

Kram kram

Marie sa...

Vilken cooling! Riktigt läcker stämpel. Snyggt kort! BunnyZoe har också personliga stämplar, har dock inte prövat att beställa en därifrån. Köpte min från Prickig Form, men de har lagt ner nu, tyvärr.
Kram
Marie

Margareta sa...

Så cool kille! Och det kornblå papperet!!! Det skulle jag gärna hitta!
Hela kortet är sååå fint!
Ha en skön midsommarvecka!

Margareta sa...

Ang Gjord av. jag har inte nån stämpel utan små ovala etiketter, som Åsa skrivit ut åt mig på datorn. Sen stansar jag ut dom och en liten "scalloped" bakgrund i passande färg. Du kan kolla i min blogg - har nog visat nån baksida.

Annars finns en stämpelfabrik i Gävle där man kan beställa sin egen personliga stämpel. Bara att rita den som man vill ha den, så präglar de i gummi!

pysselsandra sa...

Hej vännen =)

Så himmla härligt kort! Tycker den där stämpeln är så himmla söt!! Och du är så otroligt ducktig på att hitta dom rätta paperena. Jag har också haft funderingar på att göra en personlig stämpel men vet inte ricktigt vart som är bäst. Hoppas du hittar något bra du kan reckomendera =)

Ha det så bra många kramar från mig!

Ninni sa...

Wow vilket roligt kort. Motivet är ju så himla coolt.

Kram Ninni

Helene Kring sa...

Hej vännen, snyggt! Ska stämpeln vara med ditt namn? Annars har jag en sån stämpel fast man skriver namnet för hand under. Du kan få den om du vill:) Kram Helene över älven

Teres sa...

Jätte fina saker det fanns att inspireras av här i din blogg!

Ha det gott i sommarvärmen!
mvh/ Teres