söndag 25 september 2011

Hej hej...

...här har ni mig. Jag lever =) har bara haft lite annat för mig. Jobb och sånt...ja tiden rullar på och det har inte varit lika aktivt vid mitt pysselbord. Förra helgen var jag på tjejhelg med goda vänner och laddade batterierna. Det är en tradition som jag verkligen värdesätter.
I helgen har det varit loppis på Klaras förskola. Vi var några föräldrar som stod och sålde barnkläder. Det var en underbar dag och jag tror alla blev av med lite saker =))

Sen har faktiskt helgen bjudit på lite pyssel oxå...tjohoo!!! Nu när jag inte suttit så mycket tar det liksom lite tid att komma igång. Två kort har det blivit under helgen. Här kommer ett...Stämplen som är från "some odd girl" köpte jag för ett tag sen men har liksom inte kommit till skott att använda. Äntligen fick jag hugga tag i henne. Tycker att dom är så söta.


Korten är gjort med en twisted easel vikning. Det lät ju riktigt vackert det där =) Jag gillar dessa vikningar. Jag har hämtat inspiration från underbara Louise som är så fantastisk att dekorera sina kort. Jag har kollat in hennes band och rosetter men inte riktigt fått till det själv. Här känns det som om jag är på väg men inte riktigt framme än.

Jag har projekt "använda mina saker" på gång nu och det är köpstopp som gäller. Endast enfärgad cardstock är tillåtet. Inga mässor eller internet butiker får besökas. Låter kanske lite knäppt men jag har så mycket som bara ligger så det känns som ett måste. Lite kul utmaning oxå.

Hoppas ni får en skön vecka. Jag måste hoppa i säng då jag börjar jobba 6  imorgon...suck!!!

Tack för att du tittade in hos mig,

kram maria

3 kommentarer:

Louise sa...

Hej goding!
Jag förstår dig! Ibland har man helt enkelt inte tid och då är det viktigt att man inte "tvingar" fram något. I perioder älskar jag att riktigt förkovra mig i familjen och mysa loss till höger och vänster och då är det det som gäller ;)

Jag älskar ditt nya kort, snäckan!
Underbart dekorerat och den här tjejan är ju hur söt som helst - fantastiskt färgläggning!
Lycka till med köpstoppet - brukar gå sådär för mig ;)
TACK för länken och dina fina ord :)

Kram

Maritha sa...

OJ OJ ....vilket helt underbart toppenkort du har gjort vännen!!! Läckert som bara den!
ja det va en bra utmaning,köpstopp,det skulle jag oxå testa.....om jag kunde!! hi hi

Kramen till dej

Chris_P sa...

Wow jättegulligt!!