fredag 11 november 2011

Luciatåg...


Det här är en favorit!!! Jag bara älskar denna stämpel från magnolia. Tyvärr så är den inte min utan lånad av min granne Sandra. Tack för att du är så generös Sandra.




Det blev ett enkelt kort utan massor av dekos, fokus ligger på vimplarna istället.





Lucias krona har blivit dekorerad med Flower soft som jag köpte på rea i sommras. Trevligt att det äntligen kom till användning.


Ikväll bär det av mot shoppingparadiset =)) Vi åker 22.00 och är framme imorgon bitti. Vet inte om vi är riktigt kloka som utsätter oss för denna resa. Det återstår att se.

Hoppas ni får en trevlig helg,

kram maria

9 kommentarer:

Cards By MI sa...

Men så himla sött! Tror inte jag sett den stämpeln någon gång. Himla mysigt kort! Tusen tack för dina goa kommentarer. De värmer!
Kramar
Marie

Linda/Pieces by Pieces sa...

Men vilket underbart lussetåg - de där hårlösa magnolia-stämplarna är bara för söta!
Superfint kort!

Kram och trevlig helg!

Pysselbus sa...

*djup suck* Vad mycket underbart du gjort sedan jag kikade förbi sist.... LOsarna från Skansen är heeeelt fantastiska för att inte tala om alla härliga kort du gjort... Jag bara njuter och inspireras....

Ha en fin helg!
Kram

Linda

Maritha sa...

OHHHH vännen....det här är ju bara sååååå sött ju!! Underbar stämpel och helt galet härligt kort! Jag gillar ju "cas-stilen"!! =)

Kramen till dej

Margareta sa...

Ojojoj så flitig du varit sen jag tittade in hos dig sist!!! Så många vackra julkort - jag bara äälskar allihop! Har varken sett det fina luciatåget eller snögubbarna förut. Blir såå avundsjuk! ;-)
Ha en skön helg! Lycka till i shoppingparadiset (eller -helvetet ;-) )!
Kram!

Louise sa...

Hej goding!!
Wow! Vilket flow du har fått igång med jul korten!
O du! Jag har aldrig sett den här söta stämpeln från Magnolia! Blev ju helt tokig i den, hur gullig som helst ju :)
Snyggt färglagd och du har gjort rätt som satt fokus på vimplarna!

Snyggt!
Hur gick resan? ;)
Kram

Sandra sa...

Åh va läckert! så himla häftigt med vimplarna! Det kanske jag liftar av dig. ;)
Jag måste verkligen ta mig i kragen med dessa förbenade julkort!! Hoppas du haft en himla massa mys och shopping och känner dig nöjd med resan. :)
kram!

pysselsandra sa...

Så många fina julkort du har hunnit göra Maria! Kul att du tyckte om stämpeln för det var kärlek vid första ögonkastet när jag såg den. Bland dom första Magnoliastämplarna jag fastnade för. Hoppas din resa gick bra och att du handlade ricktigt mycket. Om en vecka ska jag till Gekås och får se om jag hittar det jag ska ha. Fins risk för att det blir lite julklappar i alla fall. Ha det så bra och fortsätt att inspirera oss andra med dina fina skapelser. Många kramar från mig!

Unknown sa...

Så sött kort Håller med om att motivet är så fint. Gillar oxå dina vimplar jätte mycket.

Kram