onsdag 6 juni 2012

Innan jag somnar..

...tänkte jag visa min tredje layout från träffen i lördags. Det var en utmaning att följa en skiss och vara klar på 30 minuter. Så himlans kul med sånna utmaningar tycker jag.  Bild på vår coola tjej som roar sig i bilen med alla solglasögon. Papper från MME.

Idag har vi haft släktkalas för Klara som fyller 4 år i morgon. Tror vi blev typ 20 personer så gissa om Klara har njutit. Full uppmärksamhet och massor av paket. Man blir ju alldeles varm i hjärtat när dom små är så glada.
Men trött blir man ju också, jag ska dyka ner i soffan och njuta av säsongens sista Grays innan det blir natta på riktigt.

Ha det gott,

kram maria2 kommentarer:

pysselsandra sa...

Ja du kan ju det där med utmaningar du Maria du lyckas alltid så himmla bra med dom. Sånt klarar inte jag som måste sitta och stirra in i LO allderes för länge.... Den här vart ju super snygg och kortet var ju för härligt!!

Ha det gott kramar från mig!

ÅsaJ sa...

Men va kul! Jag har ju likadana bilder på mina tjejer men som jag inte lyckats hitta inspiration och scrapa på än... Hoppas allt är bra med dig. Vi kanske skulle kunna hinna träffas nå och fika lite??? :-) Kram