söndag 10 juni 2012

Järvzoo sommaren 2011...


Förra sommaren var vi på Järvzoo med flickorna. Det var en riktigt lyckad dag lagomt varmt, lagomt med folk och vi fick se nästan alla djur. Det blev självklart en massa bilder tagna och jag har ju lite svårt att välja bort. Så det blev två layouter och två fotofickor fulla på fram och baksida. Visar hela serien idag...
Första layouten med självaste kartan över parken som mönsterpapper.
Jag visar bara en sida av fotofickorna. Det är typ samma-lika på båda sidor. Djur, djur och mera djur.
Mönsterpapper från MME.
Flickorna fick välja ett varsitt gosedjur som minne av dagen. Skiss från Swe scrapbook gjord av Helene. Papper från MME.


Idag har det varit en bara vara dag. Lite skönt efter alla kalasdagar som varit.  Vi har köpt lite blommor och planterat =)) Det är så härligt att få fixa lite även om jag känner mig lite klumpig just nu. Nu vill jag att den där sköna sommarvärmen ska komma så det går att sitta ute och bara njuta.

Hoppas ni haft en trevlig helg,

kram maria

5 kommentarer:

Sandra sa...

Men vilka fina! som vanligt när du pysslar. :) Älskar LOn med nya gosedjur. Jättehärlig och glad. Kram!

Åsa/asamia sa...

Vilka härliga layouter du gjort! Gillar särskilt den med Järvzoo eftersom jag älskar att gå på träaltanen runt Järvzoo och försöka hitta alla de fina djuren.
Hoppas ni får en skön sommar!
Kram

pysselsandra sa...

Hej =)

Du är ju helt galet ducktig på att få till dina LO så man bara vill tappa hakan!! Älskar den här uppsättningen från Järvzoo som antagligen bara jag i hela Alfta aldrig har varit på. Barnen och Tobbe har varit dit flera gånger men aldrig jag.... Som du skriver så skulle det vara trevligt om vi kanske skulle kuna ha någon treff när det lugnat ner sig men just Juni månad är fullbokad för mig varje år så jag håller på att bli galen varje år den här tiden. Men kanske i Juli då borde jag ha hunnit i kapp mitt liv igen tror jag.... Får återkomma om det =)

Ha det så bra så kanske vi ses någon dag! Kram jag!!

Margareta sa...

Åh vilka fina LÖ.s!! Du är verkligen fena på det!
Järvzoo hör till våra favoritställen - vi har årskort!!!
Hoppas vädret är dig nådigt!
Kram!

ÅsaJ sa...

Åh va inspirerande du är och vad produktiv du har varit på sistone när jag har varit frånvarande från blogglivet... Har varit för mkt med allt ett tag... Men kul att se alla dina fina alster. Kram