söndag 23 december 2012

God Jul

 
 

Denna Lo gjorde jag på träffen i november. Det var en kitutmaning som gick i juligt tema. Jag hade med mig en bild med juligt tema. Vår trapp i höst/julskrud (jag har satt dit en gran nu oxå).
Med denna Lo önskar jag er en riktigt God Jul med massor av värme och kärlek, god mat och kanske något litet paket.

Julkramar Maria

4 kommentarer:

pysselsandra sa...

God jul till dig med och god fortsättning på julen =) Den här LO vart så snygg och en jättfin tolkning av skissen vi fick.

Många kramar från Sandra!!

Maritha sa...

God fortsättning min vän.....och den där LO:n är bara så galet fin,för att inte prata om bilden på den....häääärligt!!! =)

Ha en toppenskön helg
Kramen

Louise sa...

Hej goaste Maria!
Åh vad vacker lo! Gjord i november och inte bloggad förrän nu?! Hur har du lyckats hålla på en sådan skönhet? ;)
Vackert till tusen!
Hoppas ni får en fin fortsättning på julen :)

Kram

Margareta sa...

Hej Maria! det var tyvärr länge sen jag kikade in hos dig - vart tar tiden vägen före jul (ja, rätt långt före faktiskt - har varit ett fullt sjå!!)
Hittar som vanligt en massa inspirerande och härliga alster här!! Först och främst dina helt outstanding LOs!! Love them!!!!
Sen har du åstadkommit både vackra trådslöjdssaker och mobilvantar och -ugglefodral!! Oj vad du är flitig!! Kan gissa att lilla Stina är ett lttsamt barn, som tillåter mamma att få lite pysseltid emellanåt ;o)
Egentligen tassade jag in här idag för att tacka för inspiration och rara ord under 2012! Vill också önska dig och de dina GOTT NYTT ÅR!!
NYÅRSKRAMAR från mig!