lördag 26 januari 2013

Veckans skiss v.4

Hej  på er,
Hoppas ni har en härlig lördag =)  Min dag började bra med en tidig morgonpromenad och sen ett sovande barn så jag hann både duscha och göra mig färdig innan hon vaknade och det är inte ofta. Vi har sen varit och titta på storasyster som spelade handboll. Det är så kul att se dessa duktiga  tjejer, kan lova att Stina gillade det också. Hon hoppade glatt i mitt knä och önskade nog att hon också fick vara med. Det blev sen en eftermiddag med både vila och pyssel, det blev en perfekt lördag för mig =)

Har den senaste veckan hållit på med våra Göteborgsbilder. Jag har gruvat mig för att ta tag i dessa för dom var så många. Nu är det gjort och jag blev nöjd med resultatet. 

Jag visar här en av layouterna, jag valt att tolka skissen inne hos Veckans skiss v.4. Måste ju passa på att berätta att jag vann utmaningen där v.3....tjohooo!!! Har du inte besökt detta glada gäng så kan jag rekommendera det. Nya roliga skisser varje vecka. 
Bilden denna vecka är på flickorna som båda vunnit choklad. Elsas chokladbit var lite större än Klaras men jag tror ändå att Klara var den lyckligaste. 


Papper och dekorationer från ett kit jag köpt inne hos Mollys scrapbooking.

Tack för att du tittade in hos mig,

kram maria

8 kommentarer:

Maya sa...

Superherlig fargekombinasjoner! Takk for flott bidrag til VS!

Cornelia sa...

Härligt färgglad och dessutom med en lika glad tjej på fotot! Himla läcker LO!

Louise sa...

Men åh!! Den här söta bilden får mig att skratta inombords - så gudomliga de är :) Och lillas avgudande blick på stora :) Den känner jag igen ;)

Underbara papper och fantastiska dekorationer :)
Kram

pysselsandra sa...

Hej maria =)

Vilken underbar LO du har skapat med ett väldigt härligt kort på flickorna =) Vilken lycka att få vinna en så stor choladkaka!! Hur ska man våga vara med i veckans skiss när du är med då vet man säkert att man inte kommer att vinna ;) Stotr grattis till din vins den är du väl värd. Ha en fortsatt trevlig helg!

Många kramar från Sandra!

ÅsaJ sa...

Fin LO igen, eller som vanligt ska jag säga!!!:-) Du lyckas alltid så bra med färgerna! Jag vann också en sån stor choklad i somras. Då var man populär hos barnen :-) Kram

Jeanette Nyström (Jeany) sa...

Vilken härlig vinst! En sån chokladkaka kan man ju inte säga nej till:). Gillar dina färger. Kul att få se din tolkning av min skiss. Tack för ditt bidrag till oss!/Jeanette

Tanja sa...

Underbar LO, underbara färger och underbara decos. Tack för att du troget hakar på Veckans skiss!

allram/ Jenni sa...

Underbar. Jag gillar verkligen att mixa rosa och orange. Så läckert!. Tack för ditt fina bidrag till VS.