söndag 11 april 2010

Nästan färdiga...

Vilken underbar dag det har varit idag. Solen har värmt, vi har tagit fram cyklarna och jag har hunnit med att plantera om några blommor. Skönt att vara ute efter allt fixande inne.

Kan nästan inte tro det själv, men vi är nästan klara med renoveringen inne. Lite småplock kvar, nån tavla som ska upp men sen är det bara att njuta. Vill du se före bilder titta här. Det är två rum och en hall vi gjort om. Mitt pyssel/gäst/lek rum och Elsa har fått ett nytt rum där vi haft gästsängen förut. Jag börjar med "mitt rum"

Jag är så kär i det här rummet just nu. Ljuset är helt underbart. Min lilla hörna har fått nya skrivbord och ny förvaring. Jag har inte riktigt fått till det med alla saker än men det är ett sånt där trevligt nöje att få plocka om och titta på allt jag samlat på mig. Det som fattas just nu är datorn som ska stå mitti mot min plast. Ska bli så skönt att ha den nära tillhands. Rummet fyller fortfarande tre funktioner med gästsäng, lekytor och scraphörna. Känner mig supernöjd med resultatet :-)

I Elsas rum är det hon som valt färgen (I love it) Vi har köpt ny förvaring och sen flyttat över som det var i hennes tidigare rum.


Dockskåpet blev så himla fint mot den rosa färgen. Johan snickrade det till förra julen och det är nog Elsas bästa sak. Ljuset här är oxå fantastiskt. Här fattas det en hylla och nån tavla men det är inte riktigt bestämt vart allt ska sitta.

Det känns riktigt bra att äntligen kunna visa upp lite bilder. Hallen och Klaras rum tar vi en annan gång. Det är lite lull lull kvar.

Jag hoppas kunna visa upp något nytt från min lilla hörna snart. Hoppas på en bra vecka med sol och värme :-)

Kram maria

3 kommentarer:

Louise sa...

Verkligen fin fint Maria :D
Jag förstår att du är överlycklig, det ljuset skulle jag inte ha ngt emot :)
Kram

Lilla07an sa...

MÄÄN va fint det blev! Förstår att du trivs där inne nu. Själv håller jag på att lura till mig en renovering av vardagsrummet *hi, hi*/M.

Trastegirl sa...

Underbart fint ni fått det! Snart sätter vi igång med köket här! Gruvsamt men kul!