onsdag 7 april 2010

Här fixas det...

Har inte varit så aktiv här inne senaste veckan men oj,oj, här hemma fixas det. Från vi slutar jobba till sena kvällen. Renoveringen börjar närma sig sitt slut (den här gången) Vi var till ikea igår och shoppade loss, sååå kul!!! Så nu har vi skruvat och skruvat, ikväll har jag börjat bära upp mina saker. Det kommer gå många timmar till att plocka och fixa så jag får det som jag vill. Men det ska bli ett trevligt nöje. Hoppas kunna visa lite nya bilder snart.

Tävlingen...jag vann inte. Hon som vann, Helen tror jag hon hette, hade gjort ett superfint kort. Måste nog vara med i fler tävlingar, jag tyckte det var spännande.

Ha det gott alla...

kram maria

3 kommentarer:

Lilla07an sa...

Tack, va du är snäll :)
Ja, stjärnan är en höjdare. Den finns hos Sylvia, tror jag.
Skönt att ni snart har renoverat färdigt för den här gången. Det brukar bli lite intensivt när man håller på. Ska bli så kul å se lite bilder sen.

Var på den där festen jag skulle på efter träffen hos Sylvia. Där träffade jag Malin :). Hon hade ju varit hos dig å scrappat sa hon *s*.
Väntar fortfarande på en inbjudan jag :) :)

Kram /M

Anonym sa...

Vad härligt det låter! :) Jag skulle inte ha ett endaste dugg mot att åka till IKEA och bara shoppa loss. Det skulle vi också behäva faktiskt ;) Ser fram mot lite bilder på era nya rum snart :)

Personligen tycker jag att det är tråkigt att tävlingen inte kunde ha två vinnare :) Precis som du skriver är Helena en värdig vinnare med ett ursnyggt kort och ni fick båda mina röster :) Lova att inte ge upp för snart har du en vinst i påsen ;)
KRAM

carina sa...

hej hej och tack för din kommentar♥

det är text stämplar från Hero arts som jag använt på mina senaste kort.=)
/carina