tisdag 20 april 2010

Nya kort

Under helgen pysslades det lite på två kort. Det är så trevligt nu när vi flyttat upp datorn till "mitt" rum. Johan och jag kan sitta tillsammans på en varsin sida om mitt bord i stället för på två våningar. Nu har vi pysslat/surfat isället för att glo på tv. Första kortet (observera ej grönt :-) ) Stämpeln är från The Greeting farm. Beställde den för ett tag sen men har inte hunnit med att använda den. Tycker att hon ser ut att ha det underbart. Det har börjat frågas om kort på jobbet så det kändes passande att göra några gratulationskort.Självklart blev det ett kort i grönt oxå. Det kan det bli utan att jag tänker på det. Samma tjej från The greeting farm. Har använt spillpapper och gångjärnen eller vad man kallar det från Tim Holtz.

Ikväll ska jag ta med mig mina gudbarn Amanda och Isabel på kortkurs hos Sylvia. Jag ska inleda dom i frestelsen... Tjejerna är 10 år och har fått stämplar och dyligt i present så nu ska dom få kunskapen att använda dom. Hoppas på en superkväll.

Tack för att du tittade in och lämna gärna en kommentar, jag blir ju så glad.

kram maria

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh! Så fina :) Miss Anya är indeed very pretty ;)
Nu till ngt helt annat: VAR har du klickat hem grungeboarden från Tim Holtz som du placerat så snyggt på det gröna kortet? Har varit på jakt i eveigheter ...:(
*MÅSTE HA ;)*
Stämpeln från Inkido är såååå snygg. :)
KRAM

Lilla07an sa...

Grönt är skönt, så är det bara. Mina favvo är orange och grönt så det blev full pott i det här inlägget *s*.

Ses vi på lördag?

/M

Anonym sa...

Stort tack för tipset, goa, goa du!! ♥
Grungeboarden är numera hemklickad ;)
KRAM ♥

saris pysselblogg sa...

ååååh, vad jag gillar me time Anya!!! å så fina kort sen!