lördag 9 juli 2011

Två layouter...

Japp idag slår jag på stort och visar två los samtidigt. Kan ju ha att göra med att dom är från samma tillfälle =))

Bilderna är från ett bröllop som vi hade äran att vara bjuden till i mellandagarna. Vår underbara vän Therese gifte sig då med sin Andreas. Det var ett fantastiskt vackert bröllop och ett fantastiskt vackert bröllopspar.


Till båda layouterna har jag använt mig av skisser som jag hittat inne hos Joggemia (länk finns till höger). Papprena kommer från crate, Portrait collection. Bakom bilden har jag använt mig av en mask från Tim Holtz. Jag har mistat över masken och sen fyllt på med lite med en vit penna runt kanterna för att förstärka.


En liten närbild...


Jag älskar den här bilden =)) När brudparet dansade sin bröllopsvals började dom helt plötsligt att rocka loss och mima. En kul grej utöver det vanliga. Jag fick den här bilden på Therese och tyckte den passade till det här lite tuffare upplägget.

Tänk att nu har min första vecka med semester redan passerat. Jag har fått bytt ut tre dagar till vård av barn då våra flickor bytt av varandra med hög feber i flera dagar. Nu håller jag tummarna att det snart är över. Man blir ju smått deprimerad av att inte kunna göra något.

Hoppas ni njuter av en härlig sommar där ute...

kram maria

5 kommentarer:

Maritha sa...

2 heeeelt supercoola LO:s och den nedersta är ju bara såååå underbar!! Så många fina detaljer och underbara färger....du är verkligen helt makalöst duktig på alla dessa fina LO:S du vännen!! ;)

Kramen

Marie sa...

Riktigt fina båda två. Själv kommer jag inte längre än till att plocka i korten just nu.
Kramen
Marie

Linda/Pieces by Pieces sa...

Underbara LO's båda två - superläckra!
Hoppas det är feberfritt hos er nu och ha en fin sommar!

Kram

pysselsandra sa...

Så fina LO du jort på Theres. Den när hon sjunger var väldigt häftig tycker jag. Och så härligt när du framkallat korten i svartvitt. Hoppas flickorna är bra nu och att din fortsatta semester blir toppen. Många kramar från mig!

Louise sa...

Men WOW!! Så himla läckra, snäckan! :)
De är båda helt underbara även om jag föll som en fura för den understa eftersom jag skådar lite rååååsa där :) Fantastiska papper, foton och detaljer :)

Kram