tisdag 18 oktober 2011

Vi går på cirkus...

Hej...

...inte lika roligt med höst idag. Regnet vräker ner och då blir det verkligen svart ute. Hoppas solen skiner imorgon igen =)

Idag tänkte jag visa mina cirkus layouter som legat här och väntat. Som vanligt när vi gör något med barnen så blir det massor med bilder. Jag vill ju få med så många som möjligt och löser det med fotofickor som sitter med i våra album. Det blir lite roligt med olika fickor och olika former tycker jag.

Det här var Klaras första cirkusbesök och det blev en hit. Här kommer några bilder...Jag började att tolka en skiss från page maps men halkade liksom av spåret. Kan väl säga att den inspirerade. Papper från Bella BLVD. (klicka på bilden om du vill se den i lite större format) Fram och baksida på fotofickorna. Nu är det bara lite text som fattas i journalingrutorna som fattas.


Jag fotar mina layouter och kort mot golvet och ibland är det himlans svårt att få vara ifred. Det brukar kunna komma med en liten fot eller hand. Här fick jag muta lite och leka med kameran så mina layouter fick vara ifred.


Så söt man kan vara, eller hur =))


Det blir allt för ikväll. Nu är det dags att få den lilla fröken i säng.

Tack för era fina kommentarer, dom gör mig så glad. 

Kram maria

4 kommentarer:

Marie sa...

Vilket litet charmtroll! Brukar också få med lite "extra", men i mitt fall är det fyrfotingarna som tycker att de ska vara med. Ungarna brukar vara upptagna när jag är ute med kameran, och ja det är planerat. ;)
Väldigt läckert med den ena kortfyrkanten på höjden. Snyggt!
Kram kram

Maritha sa...

hi hi vilken liten linslus!! Underbar LO som alltid och så glada färger att man bara vill gå på circus!! Va härligt att du tar så mycket kort,det är så kul när barnen växt upp att kolla på dom ,och dom tycker oxå det då!! =)

Kram kram

Margareta sa...

Underbar unge!!!!
Fina LOs som alltid! Du ger mig sån lust att börja med sånt, men sen blir det inte av i alla fall!
Kram!

Anna sa...

Kanonfin layout! Kul när man hitar någon som vågar göra en dubbellayout!

Höstkramen Anna