onsdag 30 maj 2012

En Lo...

I lördags var vi till vår lokala färg/inrednings/leksaksbutik Ekmans. Det är en riktigt trevlig butik med massor av allt möjligt. Gissa om jag blev glad när dom tagit hem washi tape. Hittade mina favvo färger grönt och orange =) och blev genast inspirerad att göra en layout. Har sett lite olika skisser och tolkningar som inspirerat mig till just denna.

Bilder på Klara när hon av ren envishet somnat lite knasigt på kvällen. Det har hänt ett antal gånger att hon somnat på golvet istället för i sängen. Känner mig nöjd med att den blev så härligt färgglad.

Idag har jag gått hem och sjukskrivit mig resten av veckan. Har börjat få sammandragningar för minsta lilla. Min barnmorska sa att det är ett tecken på att jag måste ta det lugnt. Hmmm...hon har kanske lite rätt. Ska göra mitt bästa.

Kul att du tittade in, lämna gärna en kommentar innan du går.

kram maria

3 kommentarer:

Marie sa...

En väldans snygg LO. Var rädd om dig och det lilla knyte som bor i dig.
Kramar
Marie

Maritha sa...

Se till att göra som barnmorskan säger nu,ta det lugnt vännen!!

Heeelt underbart fin LO,så härligt med dom fina färgerna...duktiga du!! =)

Kramen

pysselsandra sa...

Så underbart finn LO och tack för tippset. Kanske man borde ta en sväng in på Ekmans när man är ner på byn kanske =) Har endast en sådan rulle och den är grön och vitrandig men skulle ha behövt någon till färg kanske. Vart så kär i din den här underbara LO med massor med vackra färger!!

Kram jag!