tisdag 25 september 2012

Till Stina...

 
Dagarna rusar på i ilfart här hemma. Jag skulle vilja trycka på stopp och hinna njuta mer. Stina växer så det knakar och varje dag ser man hur hon utvecklas. Från att vara bara bäbis så har hon blivit en liten människa. Hon är så glad och ler massor, försöker prata och älskar när hennes systrar är runt omkring. Underbara tid ta aldrig slut!!!
 
Vi har fått massor av gratulationer och presenter och känner oss så tacksam. Stina har också fått två fina kort som jag väljer att visa upp här. Goa Louise skickade ett underbart kort och har du inte tittat in hos henne förr så rekomenderar jag dig att göra ett besök. Hon är makalös på kort.
 

 
 
 
 
Förra helgen var min söta granne Sandra här och scrappade. Hon kom oxå med present och kort till Stina. Tack gulliga du. Kortet hade en charmig vikning som jag absolut måste lifta. Titta in till Sandra och inspireras, just nu hade hon ett inlägg med ett roligt "bikini kort" måste bara ses =)
 


 
 
 
Pysseltiden är fortfarande lite begränsad och det får ju vara så ett tag för här ska det njutas =))
 
Jag blir så glad när jag ser att det fortfarande finns några som vill titta förbi, tack!!
 
kram maria


1 kommentar:

pysselsandra sa...

Tog mig en titt in hos Louise och vilka underbara kort hin gör!! Skulle helst vilja gömma mitt kort men det är tanken som räknas. Du gör också så fina kort Maria och det är lite extra jobbigt att ge bort kort till en annan kortmakare. Kul var det att få låna Stina lite och att vi äntligen träffades för att scrappa trotts att vi pratade bort större delen av tiden, men det behövs det med.

Kramar från Sandra!