måndag 10 september 2012

Inspirerad...


Äntligen....jag har fått lite inspiration att scrappa. Kanske är det dom små pusselbitarna som börjar falla på plats och små stunder av tid kommer till. Härligt är det i alla fall =)
I lördags var det scrapträff i Bollnäs, jag deltog inte men kunde liksom inte hålla mig därifrån. Gjorde ett litet besök och fick träffa de goa flickorna samt shoppa lite på deras scraploppis. Där flödade inspirationen kan jag säga, massor av fina kort och layouter. Väl hemma igen kunde jag inte hålla mig borta från mitt scrapbord. Hade lite tur med en förstående bäbis som lät sin mor få lite utlopp.

Resultatet, en layout...


 
 

 
 
 
Korten är från i påskas då vi hälsade på barnens farbror med familj i Östersund. Det är tredje året vi firar påsk där nu och det har blivit en tradition att baka egen pasta. Något som barnen verkligen uppskattar.
 
Jag har tolkat en skiss ur tidningen Scrapbook etc. och det mönstrade pappret fyndade jag på scrapträffen för 2 kr =))  det är ifrån pebbles "Lil´miss collection"
En mycket stolt Klara lånade ut sin tejp med texten "happy good times" som passade perfekt.
 
Det blir allt för idag, tack för att du tittade in.
 
kram maria

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jätte kul att du tittade förbi oss!! // Jessica

Marie sa...

Så väldigt charmig! Perfekt när barnen känner sig delaktiga även iform av tape. :) Snygg LO, och skönt med snäll bebbis då och då. Man behöver sina stunder.
Kramar
Marie

Maritha sa...

Meeeen vilken hlet underbar LO vännen och vilken snäll bebbe som lät mamman pyssla lite!!! =) Härligt att nån sätter östersund lite på kartan me....hi hi hi

Kramen

pysselsandra sa...

Hej =)

Åååå vad mysigt det värkar ha varit på träffen i Bollnäs vill värkligen dit jag med nästa gång. Tur du hittade inspiration till att göra en LO och att Stina lät dig hålla på. Var värkligen superfint med den lilla tejpen du fick låna av Klara =)

Ha dt bra, många kramar från Sandra!

Chris_P sa...

Superfin layout!!