onsdag 14 november 2012

Ett Dopkort

 
 
Hej på er,
 
Visar idag ett dopkort som jag gjort på beställning. Riktigt rosa och gulligt blev det. Hittade superfina änglar bland julpyntet på Rusta som jag satt bland blommorna. Vilka fynd man kan göra.
 
 
 
 

 
 

 
 

 
 
Den här veckan rivs och byggs det i vårt badrum vilket betyder att jag och barnen utrymmer huset vid 8 på morgonen och kan åka hem vid 16 tiden. Suck...nästan som när man jobbar. Hade glömt bort hur det är. Jag har tur som har min mamma nära men nu börjar bli lite rastlös av att sitta där. Skönt att det inte är så många dagar kvar nu.
 
Tack för att du tittade in,
 
kram maria

4 kommentarer:

pysselsandra sa...

Hej =)

Så bedårande fint kort!! Massor med fina detaler som jag älskar! Och vilken underbart söt stämpel! Bara älskar det här fina kortet och jag kommer säkert försöka lifta det i framtiden om det går för sig ;)

Ha det så bra många kramar från Sandra!

Marie sa...

Måste genast till Rusta! Bedårande sött kort med massor med härliga detaljer. Yum! Någon kommer att bli väldigt glad för detta.
Kramar
marie
PS: Det kommer vara värt mödan med badrummet. Inte så länge kvar! ;)

Maritha sa...

Jaha.....blir en tur till Rusta då!! =)
Kortet är ju bara såååååå fint Maria,helt underbart så fina detaljer vännen!!

Hoppas du får vara hemma i ditt hus snart! ;)

Kramen

Ninni sa...

Hej!

Ohhh vilken härlig inspiration jag får av ditt kort. Jag har själv fått beställning på ett dopkort så det var ju verkligen tur att jag kikade in till dig.

Ha det gott!!