måndag 19 november 2012

Tolkat Lillblommans skiss

Hej hej,

Status...badrumsrenovering fortfarande på G. Hoppas det ska bli klart denna vecka. Då vi hållit oss borta hela förra veckan har det inte blivit så mycket tid för att kika runt hos alla i bloggvärlden. Längtar tills jag kan ta mig ut på en riktig bloggtur. Det har inte blivit så mycket pysslat heller. I helgen fick Klara äntligen flytta in i sitt nya rum. Vi har fixat och trixat och det blev så fint. Igår var vi och tittade när Elsa spelade handboll. Det var första gången dom mötte ett annat lag och en underbar upplevelse. Dom var suoerduktiga men några goa skratt blev det =)
Sådana här gånger känns det bra att ha lite på hög så jag kan visa något. På scraptäffen för en vecka sen gjorde jag några layouter bla den här...


 

Jag har tolkat Novembers skiss hos Lillblomman skissar. Jag fattade genast tycke för denna skiss och blev riktigt nöjd med min enkla tolkning. Bilden är på mig i vecka 41. Suck...vilken tur att man glömmer fort hur jobbigt det var. Här längtade vi verkligen efter vår lilla Stina.

Tack för att du kikar in hos mig,

kram maria

3 kommentarer:

Marie sa...

Charmig LO, riktigt snygg är den i sin enkelhet. Gillar skarpt! :)
Må gott
Kramar
Marie

Maritha sa...

Åhhhh så himla fint kort....helt underbart så fin LO!! =)Tokgillade det här...

Kramen

LillBlomman sa...

Hi, hi minns min stora mage nu :) Jättehärlig tolkning av skissen! Kramar!