lördag 10 maj 2014

Veckans skiss #18

Den här veckan är det extra kul att vara med och tolka skissen inne hos Veckans skiss. Det är min vän Åsa som ritat skissen denna gång. Har du inte kikat in hos henne så gör det bums. Du hittar hennes blogg HÄR. Där hittar man massor av fina, inspirerande layouter. Hon skriver så snällt om mig i sitt inlägg på VS, det värmer verkligen. Jag blir så glad. Tack Åsa!! Du är en stor inspiration för mig också.

Här kommer min tolkning av Åsas skiss...


Bilder på våra flickor som klätt sig fint till Elsas examensdag förra året. Papper från My Minds Eye, jag köpte massor av nya fina papper på mässan i Gävle. Känner mig lite som ett barn med en godispåse =)

Nu ska jag och Elsa bänka oss framför TV:n och heja på Sanna. Vet inte riktigt hur länge vi orkar hålla oss vaken bara. Önskar er en trevlig lördag!
Kram Maria 

2 kommentarer:

ÅsaJ sa...

Tack för att du tolkar min skiss!!! Åh va fint det blev sen... Vilket perfekt papper till dina foton och jag gillar alla små detaljer! Tack för dina ord om mig :-) Kram

pysselsandra sa...

Hej Maria =)

Super snygg tolkning av Åsas fin skiss!! Underbart papper och många fina detaljer. Kan bara instämma med dom fina ord Åsa skrev om dig i sin presentation inne på Veckans skiss för du har varit en stor källa av kunskap och inspiration för mig med!!! Du har alltid så välplanderade LO och kort och det ser så enkelt ut när du scrappar fast jag vet att det inte är enkelt.......

Ha en bra dag, kramar från Sandra!