måndag 20 april 2015

Hello summer...

Här kommer min favvoficka för tillfället. Det är något med formatet som gör att jag gillar att jobba med den. Kanske för att man får använda både stående och liggande bilder. Vad vet jag, skoj är den =))

Bilderna i den här fickan är från Furans sommarfest. Dom har en trevlig tillställning varje sommar, barnen sjunger och leker, vi äter pastasallad tillsammans och myser. Det är också här dom tackar av 6 åringarna som ska vidare till skolan. Den här gången var det Klaras tur och det var med en tår i ögat jag tog några av dessa bilder. Hon har verkligen älskat sin förskola (dom sista åren på gröna) och längtar fortfarande tillbaka. 
Dom här bilderna på Klara talar verkligen om vem hon är. Full av liv och glädje. Älskade unge!!

Igår satt jag i min scraphörna och rynkade pannan...packade till Scrap and pearl. Men...jag tror jag är färdig. Det är säkert alldeles för mycket packat men då får det vara det. Jag skyller på att det är min första gång =)

Tack för att du kikade in,
Maria

4 kommentarer:

ÅsaJ sa...

Jättefint IGEN!!! O härliga Klara!
Packat för mycket??? Kan vi två packa för mycket??? Tror jag aldrig... Jag har inte ens börjat packa.. kram på dig

Sylvia Fahlström sa...

Tänk att vi snart är där igen nu! Underbara sommar! Jättefin LO, så kul med de där fickorna! Måste också prova dem.

Sylvia Fahlström sa...

Ha nu en superhärlig, minnsevärd helg! Kram kram!

Anna Uhras sa...

Fin fint som det alltid är!! Ja det är jobbigt med avslut ibland... Härligt för er att få komma iväg i helgen! Mmmm svårt det där med packningen... :) Se bara till att ni får plats med allt härligt ni kommer att shoppa :) Kram