onsdag 31 mars 2010

Tävlingsbidrag

Stämpelgården har en tävling genom Facebook och alla kan vara med genom deras blogg. Länk här. (Tror det är sista dagen idag)Jag brukar inte delta i tävlingar men den här gången kunde jag inte motstå, det är en färgutmaning. Man ska göra ett kort i GRÖNT och jag älskar ju grönt. Texten "Det var länge sedan..." ska oxå finnas med. Jag har gjort ett kort med min underbara "Kina tjej"

"Kina tjejen" är från The greeting farm och papprena från Crate. Grenarna har jag klippt på fri hand. Grönt grönt älskar grönt :-)Dålig bild men här ser man lite av insidan.

Vet inte om jag hinner med några fler inlägg innan helgen. Vi åker till Östersund imorgon och blir borta i några dagar. Håller tummarna inför tävlingen och passar på att önska er alla en

Glad Påsk

Kram maria

4 kommentarer:

Sylvia sa...

Lycka till! Och Glad påsk!!!

Annette sa...

Vilket fint kort! Superläckert med dina egengjorda grenar. Och du är inte ensam om att älska grönt. Fick inte tummarna loss till denna tävlingen och det retar mig lite.
Tack för att du tittade hos mig och för din snälla kommentarer, det värmer :o) Och då passade jag på att kika in hos dig och oj så mycket fint du gör.
Hörs igen och lycka till i tävlingen.
Kram Annette

Lilla07an sa...

ÄLSKAR också grönt. Kortet blev jättefint. Hoppas det går bra för dig i tävlingen :) Glad Påsk

/M

Louise sa...

Jaha..då försöker jag för tredje gången gillt nu och hoppas att et går att kommentera hemifrån ;)
Började jobba i måndags och har varit jättetrött så när jag ändå gått ut på datorn på arbetstid ;) har jag försökt kommentera tidigare i veckan men det har inte gått...:(
Jag ÄLSKAR i alla fall det här kortet :) Det är underbart, du har fått till en urläcker asiatisk känsla och jag vet att jag nämt det förut men grenarna är så snygga! Begriper inte hur du lyckas.
FANTASTISKT! Hoppas du vinner :)
KRAM