tisdag 11 maj 2010

Hjärtan i tråd...

Här inne är det lugna gatan och lika är det vid mitt scrapbord. Det har varit lite fullt upp både hemma och på jobbet. Dom senaste dagarna har jag haft ont i ryggen och inte klarat av att sitta och pyssla. Så himla jobbigt när tiden finns men man inte kan.

Idag är vi lediga och jag försöker packa. Vi åker mot Skåne imorgon för att fira min svärfar som fyllt 70 år. Ska bli väldigt trevligt att få träffa alla. Hoppas på lite trevlig shopping också. Det finns ju massor med trevliga scrapbutiker där i krokarna och sen så år vi ju väldigt nära Ullared också. Vi får väl se vad dagarna erbjuder.

För ett tag sen fick jag en beställning på ett par placeringskortshållare i trådslöjd. När vi gifte oss gjorde jag 75 styckna så glad blev jag den här gången när det bara blev två. Tänkte passa på att visa upp dessa.

Det syns inte så bra här men hjärtat är dubbelt och där kan man sätta fast placeringskortet. Enkla och fina.

Hoppas ni alla får en trevlig Krisihimmelfärds helg. Jag håller tummarna för bra väder. Tack för att du tittade in och lämna gärna en kommentar så jag ser att du varit här. Jag blir så glad då.

Kram maria

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åhhhh...vad fina ♥
Verkligen jätteläckra, hur romantiska som helst :) Precis som jag så det är väl därför jag bara älskar ♥ dem ;)
Kram

Lilla07an sa...

75 st!!! Herregud. Det var ju en hiskelig tur att det bara blev 2 den här gången. :) Ha en trevlig tur till skåne.

Gunilla/Nilla sa...

Vilka otroliga läckra hållare du har gjort! Kan förstå att det räckte med två. Måste ta massor med tid att tillverka.

Så du är nere och hälsar på i mina trakter. Då har du nog inte fått se solen. Attans vilket trist väder vi haft i helgen. Men i scrapaffärer behövs inte solen. Där blir man glad iaf!!

Sköt om Dig.
Kram/Gunilla