tisdag 31 maj 2011

Bröllopskort och nya stämplar =)

Hej hej,

Idag blev jag lite extra glad när jag hämtade posten. Mina nya stämplar från skogstokiga hade landat. Ni har väl inte missat att Petra har 25 % på sina stämplar just nu (tills imorgon 1/6). Jag har tänkt länge att jag skulle göra en beställning och nu blev det äntligen av. Snabb service måste jag säga, jag beställde i söndags och fick dom idag =)) Jag har inte hunnit stämpla upp dom men en lite titt kan jag ju bjuda på...
 Jag har beställt lite olika figurer och några texter. Blev extra glad när jag såg att Petra stoppat i fyra små texter så där bara ändå. Hoppas få lite tid till dessa nu när det blir långhelg.

Nu till kortet...  Ännu ett bröllopskort med samma stämpel och upplägg. Lite andra mönsterpapper och istället för "Till brudparet" har jag skrivit dit deras namn och bröllopsdatum med hjälp av datorn.


Inuti har jag gjort plats för att knyta fast en peng med hjälp av öljetter och organsaband. Stäplade dit några kloka fina ord från magnolia oxå. Papprena kommer från graphik 45., baby & bride collection.

Nu ska jag hoppa i säng för att orka med morgondagen. Kul att du tittade in hos mig...

Kram maria

6 kommentarer:

Marie sa...

Tjusigt!
Kram
Marie

pysselsandra sa...

Det är lika fint som det du jorde förut. Älskar ditt uppläg på det och så fint med bandet med namnen som slingrar sig över hjärtat. Kul med lite nya stämplar. Är som att få lördagsgodis i brevlådan ju ;) Komer bli spännande att se vad du hittar på med dom. Ha det så bra kramar från mig!

Maritha sa...

Åhh va kul med lite nya stämplar....man kan ju rent köpa sej fördärvad!! =)

Kortet är superfint och så himla snyggt dekorerat. Tycker det blir så fint när man sätter dit namnen sådär...=)

Kram kram

Margareta sa...

Så ljuvligt bröllopskort! Du är verkligen duktig!
Ha en härlig länghelg!

Helena sa...

Underbart fint kort.
Ha en härlig helg!
Kram

Petra/Paradise sa...

Petra är alltid så go och brukar skicka med små extra textstämplar till de stämplar man beställer! Bra service som man verkligen värdesätter! :)

Kortet är ljuuuuvligt! OCh vad fint med 3Deffekten på hjärtat i texten! Ursnyggt!!! :D
Diggar innehållet också, så fint med den tänkvärda texten, penna"hållaren" å plats för personlig text.

Tack supersöta du för dina goa ord inne hos mej!
Så roligt att man kan inspirera ibland *skutt*

MÅNGA KRAMAR Petra