lördag 28 maj 2011

Layout med kalastema...

Hej mina vänner =)

Nu har det gått en vecka igen. Förra helgen var jag och familjen i Stockholm på minisemester. Vi hade tre underbara dagar. Vi gjorde stan, slottet, Skansen och träffade några vänner. Mys mys!! Massor med trevliga bilder följde med oss hem så nu är jag så sugen att hugga tag i dom. Veckan som gått har varit fullbokad med förskolefester, föräldramöten och jobb. Det har varit väldigt begränsat med pysseltid men en Lo har hunnit bli färdig.

Inne på stellas.se har dom kalastema denna månad och jag tänkte skicka in denna Lo till deras utmaning...Ledsen om bilden blev lite suddig. Kortet på layouten är tagen på Elsas 6 års dag med min telefon och den är inte den bästa. Färger och skärpa blir inte riktigt bra där heller.
Papprena är från My Minds Eye, jag köpte dom på mässan i Gävle =)) Dom små blommorna är från prima och den lilla fågeln var med i min vinst från Arkivet.

Här hemma är himlen grå idag och regnet liksom hänger i luften. Jag hade tänkt att vara ute och fixa men det lockar inte. Det är aktiviteter på bygatan så det blir nog en tur dit och ikväll middag hos vänner. Låter väl som en bra lördag. Hoppas ni också får en bra dag och helg... Tack för att du tittade in hos mig,

kram maria


4 kommentarer:

maritha sa...

Superhärlig LO....Fina färger och härliga papper!! =)
jag morrar dock än över att man inte kan kommentera som folk längre på blogger....inte här heller! =( galet jobbigt för oss inbitna bloggfreaks =)

Kramen

pysselsandra sa...

Lika fin som vanligt när du skapar vännen =) Håller tumen för dig i tävlingen! Hoppas ni hade det trevligt på Ål-yran vi kom aldrig i väg för jag var för trött efter jobbet =( Ha det så bra många kramar från mig!

Margareta sa...

Härlig LO och ett fint minne, även om bilden inte är så riktigt skarp - minnen kan ju också vara lite suddiga, eller hur?
Regnigt och eländigt här med! hoppas på snar bättring med vädret - men det är ju i alla fall bra för det nyplanterade i trädgården att det regnar....
Kram!

Louise sa...

Åh..vilken söt lo!!
Och vilket kärt minne :) Älskar bilden och hur du har balanserat lo:n :)

Kram!