fredag 20 maj 2011

Hjärtliga gratulationer...

Ännu ett kort =) Jag är riktigt på G nu.

Jag har använt samma skiss som tidigare från Sketchy colors (finns slängre ner) men istället för en cirkel satte jag dit blommor den här gången.


Stämpeln är lånad av mina goda granne och vän Sandra. Tack vännen!!  Man ser det inte så bra här men hjärtat glittrar som bara den. Papprena är från spilllådan.

Tänk att det är fredag igen...Underbart med helg =)) Hoppas ni får en riktigt skön en.

Kram maria

8 kommentarer:

Marie sa...

Riktigt sött! Kul att du börjar hitta inspiration igen. Det här är väldigt snygga färger också. Läckra DT-papper. Nu ska jag leta efter Dino, P. älskade gosis som verkar ha gått på rymmen i natt. Suck.
Må gott
Kram
Marie

Maritha sa...

Härligt kort och så himla snygg skiss den är gjord efter,urgulligt med dom små blommorna och tokfint med stämpeltexten stämplat över så där.....kalasfint!! =)

Kram kram

Louise sa...

Åh, vad snyggt!!
Osar vinst om det här! ;)
Åh, vad jag blir avis på alla som kan använda rött :)
Superläckert!

Kram

Åsa/asamia sa...

Å vilka fina kort du gjort sen jag var här sist. Kul att du hittade inspirationen igen. Kanske var det bra att komma på mässan ;0)
Ha en fin helg, Kram ♥

Lilla07an sa...

På G...jajjemän! Var det träffen? Eller mässan?.
/M

Margareta sa...

Jättehärligt kort! Visst är det bra med en spillåda - där kan man göra fynd!!
Flera fina alster har kommit i din blogg sen jag sist hälsade på! Tack för inspirationen- ska dela min tid mellan kort o trädgård nu.
Ha en fin vecka!

pysselsandra sa...

Men vilket härligt kort och underbara färger. Har också nyligen jort ett kort med den lilla Tillda som håller i sit hjärta men är inte klar med insidan på det kortet en. Av någon konstig anläedning så går den i färgen ROSA =) Men det här var ju så fint med rött och svart! Måste jag prova sen nått tag =) Ska försöka boka in en träff vad det lider men vi har ju beordnad övertid nu och 6 dagars arbetsvecka är tufft ska du veta särskilt nu när det blir tredje veckan i rad vi jobbar över. Hör av min närmare när jag vet ett datum.

Många kramar från mig!

carina sa...

super sött kort!!