torsdag 18 augusti 2011

Ett kort...

Hej mina vänner...

Första veckan på jobbet är nu snart slut. Jag tycker det är helt ok att komma in i rutinerna igen. Barnen trivs på förskolan och fritids och det är kul att träffa kollegorna igen. Måste bara bli lite bättre på att komma i säng, förstår inte att det ska vara så svårt att vända tillbaks dygnet. Skönt med helg snart så vi får sova lite =)

På pysselfronten händer det lite då och då. Jag har lite på gång och nu är det mest att jag inte haft tid (eller lust) att sitta vid datorn. Jag har inte hoppat runt så mycket hos er andra där ute heller men lovar att snart göra ett besök. Tack för att ni tittar in hos mig.

Idag tänkte jag visa ett bröllopskort med min traditionella bröllopsstämpel =)) Jag hade liksom inte riktigt någon inspiration och då funkar alltid den här.Det blev ett kort i stair step modell. Beställaren ville ha ett kort i enkla färger, inget skrikigt. Jag försökte hålla mig till bara svart, vitt och beige men den liksom ramlade in lite rött också.

Nu ska jag försöka vara så där duktig och göra kväller. Vi får väl se vart det slutar...

kram maria

5 kommentarer:

Maritha sa...

URSNYGGT VÄNNEN!!! Tyckte det va såååå fint med dom färgerna tilsammans och hela kortet är ju bara toppen. Stämpeln är så himla fin och passar verkligen till ett bröllopskort....=)

Massa kramar

Marie sa...

Väldigt tjusigt. Både klassiskt och modernt på samma gång. Kanon!
Kram
Marie

pysselsandra sa...

Så stilrent och romantiskt härligt. Du är en mästare på att göra kort! Hur många brölopskort har du hjort nu i sommar? och dom är lika fina alle hoppa. Ha det bra och snart är det ju helg ;) Kramar jag!

Anonym sa...

Dina bröllopskort är verkligen super!!! Love them!

Margareta sa...

Det var jag som var anonym. Min peka ärm gör lite som den vill ibland - förlåt!