torsdag 12 juli 2012

En höstlayout...

Nu tror jag 2011 års sommarbilder är scrappade och jag beger mig in på höstens bilder (2011). Här har jag gjort en Lo med bilder på barnen och deras vänner Lovisa och Theo. Papporna tog med sig hela barnaskaran på utflykt en dag till Nabban, ett litet berg här i Alfta. Dom grillade korv och lekte i skogen. Mycket uppskattat av alla (även mammorna)






Jag har liftat en layout i tidningen Scrapbooks etc. juninummret. Papper från Basic gray.

Idag är det 19 dagar kvar, börjar fundera på att springa upp och ner för trappen. Tänkte att det kanske skulle hjälpa =))

Ha det gott, tack för att du kikade in hos mig...

kram maria

4 kommentarer:

Maritha sa...

Åhhh sickensuperhärlig LO!! och vilken bara idé att skicka iväg pappor och barnen!! =)

nej nej,inte springa en massa du ska ju sitta still och vila dej ju!!! =) Bebbar dom kommer när dom själva känner för´t!! =)

Massor av kramar till dej!!

pysselsandra sa...

Sån härlig LO trotts att jag inte vill att det ska bli höst en.... Kul att både Johan och Kalle vill ut i naturen med barnen. Förstår att det uppskattades av både barn och mammor ;) Hoppas din lilla kommer snart så du slipper springa upp och ner så läng där hemma =)

Kramar från Sandra!

Anonym sa...

Det är underbara dagar när man får vara i naturen med barnen. Där är det ingen som äger sakerna utan det man hittar är allas skatter.
//Johan

Margareta sa...

Helt underbar LO - vilket minne av en HÄRLIG dag! Du är min LO-guru - vet du det?
Den i inlägget under är ju också så LÄCKER!! Tokgillar det papperet också- det skulle jag vilja hitta! Skulle nog kunna bli ett snyggt kuvert ;o)
Hoppas nu att babyn skyndar sig lite - fast det ska du INTE göra!
Ta det lugnt och VILA mycket - det behövs nog i "förebyggande syfte"!

Ang min "lummiga trädgård" - det gillar jag också - tätt ska det växa, så blir det mindre ogräs!! Fast man kan ju kalla det "vildvuxet" också...
Jag låter de växter som VILL bo i min trädgård bre ut sig och bryr mig inte om att fjäska så mycket för dem som inte vill ;o)
Kram på dig!!