söndag 1 juli 2012

Ett kort...

Det blir inte så tätt mellan mina inlägg just nu. Det börjar ju gå mot slutet av min graviditet och det känns. Det blir jobbigt att sitta längre stunder och jag domnar i mina händer så detta leder till att stunderna vid pysselbordet blir kortare och varje projekt tar längre tid. Men som sagt bara 31 dagar kvar =)

Idag tänkte jag visa ett beställningskort. Det är till en hästtjej som gillar rosa och lila. För att det inte skulle bli för pluttigt så valde jag en av färgerna och kombinerade med lite grått och svart.

Stämpeln kommer från Magnolia och den hittade jag till ett bra pris på en köp och sälj sida på Facebook. Papprena är från MME och swirlsen som jag bara älskar är gjord med en die från Cheery Lynn

Jag hoppas att ni njuter av sommaren där ute (någonstans) Vi har bara fått små smakprov på solen men jag lever på hoppet =)) Barnen längtar efter sol och bad. Trodde att det skulle kunna bli en bad dag idag med just nu vräker regnet ner, kanske imorgon.

Ha det gott och tack för att du kikade in hos mig,

kram maria

5 kommentarer:

Maritha sa...

Åhhhh så himla fint kort....underbart målat och perfekt till en hästtjej. =)

Kram till dej

Marie sa...

So charmigt. Jag älskar den där hästen. Undrar om jag köpte den? Får nog rota lite. Ett himlans fint kort är det.
Många kramar
Marie
Håller tummarna för att det bara blir 30 dagar. ;)

Louise sa...

Hej Maria!
Det blir nog barn tätt för oss ;) Jag har 16 dgr kvar men är verkligen såååå redo alltså :) känner definitivt igen mig i det du skriver om domningar och liknande..

Vilket underbart kort du gjort :) Stämpeln är verkligen jättesöt och du har färglagt den så vackert :) Underbara papper och yes! Swirlsen är to die for :)
WUNDERBAR!

Kram

Majsan sa...

ÅHH vad spännande bara 31dagar kvar :), så roligt.

Men vilket underbart kort du har gjort, älskar ju denna stämpel såå snyggt färglagt och vilka dekorationer sen , alldeles underbart :)

Så kul att du hittade mig så att jag kunde hitta till dig =)
Så mycker fint att titta på hos dig, så jag åtekommer mer än gärna :)

HA EN HÄRLIG DAG OCH TA HAND OM ER :)

KRAM MAJSAN

pysselsandra sa...

Hej :)

Blev ju superfint det här kortet!! Ser du hittade en häst tillsist :) kanske blir fler hästkort så den kan vara bra att ha. Tycker den var jättefin, ha det gott kramar från Sandra!