onsdag 16 juni 2010

Kort, kort, kort...

Trots förkylning och alldeles för lite sömn känner jag mig på glatt humör. Jag har tagit en promenad ikväll och tror att det fyllde på med lite energi. Sen så blir man ju så glad av att solen skiner och det gör den här nu.

Har kommit in i en liten kortperiod nu. Varje kväll när barnen ska somna ligger jag och bläddrar i Magnolias tidning. Det är ju fantastiska kort som tjejerna får till. Jag har blivit inspirerad och beställt för mig några nya stämplar hos just magnolia och det gör det ju alltid lite roligare. Sen blev det lite blommor från Wild orchid crafts också. Det är så underbart med mina nya blommor. Jag kan bara sitta och titta på dom , plocka lite med färger och njuta. Första kortet i lila, för mig en lite ovanlig färg att skapa i. Jag har färglagt med mina tombows pennor. Papper från Bo Bunny, blommor från Wild orchid.Den här tjejen har jag tittat på länge men inte kommit mig för att beställa. Nu äntligen är hon min. Det var en del prickar och blad runt henne men dom har jag klippt bort. Papper ett gammalt från spilllådan, blommor från wild orchidDet blev en Edvin också. Papper ett gammalt från panduro tror jag. Grattisstämpeln från easer, blommor från wild orchid och hörnen är sånna där peel-offs som jag köpt hos Sylvia.

Inte illa va...tre kort på ett inlägg. Nu ska jag hugga tag i en beställning på ett kort som ska levereras imorgon.

Tack för att du tittade in och lämna gärna en kommentar innan du går.

Kram maria

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tjena min lilla inspiratös ♥
Du tog tag i saken direkt ser jag ;)

Jag älskar inte helt oväntat dina nya kort!! Det i mitten är finsat tycker jag? Surprise? Nej, säkert inte, det är så rosa och snyggt ;)
Men även de andra har det där lilla extra som du är så bra på :)

Kram!! ♥

Lilla07an sa...

Härliga kort. Förstår att du sitter å pillar på dina blommor :) Det är alldeles underbart att beställa från wild orchid, eller hur?
/M