måndag 21 juni 2010

Rapport från scrapträff

En liten uppdatering från i lördags. Det stod scrappträff i kalendern och jag begav mig riktigt laddad. Sylvia hade fixat en tv så vi kunde följa det kungliga bröllpet under tiden. Jag lovar att inte ett öga var torrt under själva vigseln. Underbart romantiskt tycker jag.
Vi fick ju lite gjort också...En layout skulle innehålla en prinsesskrona med tanke på dagen. Jag hittade inte riktigt nån bild, borde ju ha många med tanke på mina prinsessor här hemma. Det blev en färgglad bild på mina underbara flickor. Papper från sassafras, kronan är en favoritdie från cuttlebug.Jag gjorde en Lo med papper från Bo Bunny men den behöll Sylvia för att visa i butiken. Jag lägger ut den här istället med papper från samma serie. Blommorna är från Wild orchid. Bilderna på Klara är tagna i våras, hon skulle ha toffsar lika som storasyster. Därifrån titel "åsså toffsar".Den här Lo´n började jag med men har gjort färdig hemma. Papprena är från My mins eye (quiet contary), jag har haft dom ett tag men valat spara dom till något speciellt. Här blev dom perfekta. Bilderna på Klara är från Skåne, hon sitter i ett hav av vitsippor. Underbar bild tycker jag själv. Trädet är också från MME. Blommorna är från ett underlägg jag köpt på Rusta tror jag.

Nu ska jag dyka ner i "min värld" en liten stund innan det blir kväller.

Ha det gott,

Kram maria

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej vännen!
Jag skulle också ha varit på scrapträff i lördags men jag kom aldrig iväg eftersom jag blivit sjuk :( Mycket tråkigt!
Tur att ni fick möjligheten att kolla på det underbara bröllopet på tv:n. Sylvia verkar tänka på er alla :)

Verkligen fina lo:s du snickrat ihop, jag gillar de alla på sitt eget vis. Bäst på den översta är färgvalet, de är sådär fräscht och krispigt som bara du kan få till :)
Den mellersta är min favorit och beror säkert på sättet du byggt upp bilderna med olika fotomattor :) Verkar ha varit ngn annans favorit också ;)
Den understa är sådär lugn och stilren med blommorna som en cool detalj :) Dessutom är fotot otroligt vackert!!

Ha en underbar vecka!
Kram!