fredag 17 september 2010

Hej hej på er,

Då har det gått en vecka igen... hej och hå va fort tiden går.
Här hemma har det inte hänt så mycket. Tiden går åt till att få dagarna att gå runt med jobb, dagis och aktiviteter. Jag har varit trött fastnat i soffan alldeles för många kvällar, det måste det bli en ändring på :)


Idag slutade jag tidigt och skyndade mig hem för att fixa. Ikväll bär det av mot en kompis sommarstuga. Hon bjuder in några flickor varje år till en underbar stuga i Hudiksvalls skärgård. Vi umgås och myser, pratar massor och bara är. Det ska bli helt underbart.


Tänkte visa en Lo som jag fått till under veckan. Bilderna är på mig och flickorna när vi busade med kameran i sommras.

Tack för att du tittade in hos mig, lämna gärna en kommentar. Jag vet att jag tjatar om dessa kommentarer. Men det är ju så kul att se vem som hälsar på och sen kan ju jag också kika in hos er. Trevlig helg!!!!

kram maria

3 kommentarer:

Louise sa...

Hej Maria :)
Först av allt: tack för alla fina ord du lämnar inne hos mig ♥

Vad härligt format på den här lo:n :) Jag älskar det ♥ Det är väl därför du är en av dom jag inspireras mest av på det där planet. Du är så duktig på det. Och vilket häftigt kort, det översta. Coolt!

Vad mysigt det låter att få åka ut i skärgården. :) Jag älskar att åka till svärmors stuga, den ligger i samma skärgård ;) Heter Bålsön :) Hoppas helgen blir precis så bra som du önskar :)
Kram ♥

evalena sa...

Jätte fin Lo.
Önskar dig en trevlig helg!

pysselsandra sa...

Dina LO är lika fina som vanligt! Vi saknade dig på träffen i dag, hoppas du kan komma nästa gång? Det var bara jag av Alfta brudarna som åkte i dag så det fans mycket plats i bilen den här gången ;) Ha det så bra kram Sandra.