fredag 3 september 2010

Hej hej,

Jag har inte försvunnit. Bara haft lite fullt upp den här veckan. Mycket på jobbet och mycket här hemma. Har även fått lite goda nyheter som jag jobbar på men får berätta mer om senare. Imorgon ska vi ha 20 års jubileum efter 9:an och det har varit en del att göra med det oxå. Så sjukt att det gått 20 år, jag är inte så gammal :) Ska bli kul att träffa alla.


Det har legat en Lo på mitt bord som jag pillat på lite då och då och den har faktiskt lyckas bli färdig. Bilderna är på Elsa som lärde sig cykla utan stödhjul i våras.

"På två hjul" Jag ville skriva lite om händelsen och valde därför det linjerade pappret i mitten som är från creative imagination, det prickiga pappret är från Kaiser. Pilar från scenic rout.

Hoppas ni får en trevlig helg, jag ska svänga mina spiror och sjunga till gamla godingar.

kram maria

2 kommentarer:

Louise sa...

Hej gumman :)
Tack för dina fina ord inne hos mig :)
Jag blev väldigt nyfiken på vad dina goda nyheter kan innebära :D Men den som lever får se antar jag ;) Vet ju att du kommer tala om vad det är snart. :)

Den här lo:n är supersnygg! Gillar verkligen fotona du tagit på din dotter, det prickiga pappret och den där snygga blå ramen! :D
Så snyggt!

Kram och ha en trevlig helg :)

Ingela (Ninni) sa...

Hejsan! Tackar för kommentarer och besök hos mig. Vilken fin LO. Fotona du använt är ju så himla fina, det blir ett mycket trevligt minne att ta fram och titta på när åren går och vi blir äldre för det blir vi ju. Kanske lite visare också får man hoppas. Pappret med prickarna tycker jag var så fint.

Kram Ingela