söndag 26 september 2010

Idag har det äntligen slutat att regna här hos oss. Solen skiner och humöret liksom piggas upp lite :)

Igår tog Johan (min man) flickorna till badhuset och jag fick lite tid bara för mig själv. Jag passade på att sitta vid mitt pysselbord. Jag hittad en skiss jag gillade inne hos Joggemia och tog mig an den. Hade massor av fina bilder på Elsa som passade perfekt. Titeln "Top model" kommer från att Elsa följde programmet med samma namn i våras och var lite impad av alla fina flickor. På dom här bilderna har hon gjort sig fin för fest och passade på att modella lite. Papper och journaling tickets är från Websters Pages "lifes portrait". Blomman är från prima och vingarna + hjärta från Tim Holtz. Jag har målat dom med crackel paint. Provdockan är en stämpel från The girls paperie.
Visar lite detaljbilder också. Jag tyckte den här texten ovan var så fin "dance with your heart"

Nu ska jag bege mig ut i solen, måste ju passa på för man vet aldrig hur länge det varar.

Tack för att du tittade in och lämna gärna ett spår efter dig. Jag blir ju så glad!!!

Kram maria

4 kommentarer:

Maritha sa...

Sååååå härlig LO vännen....och ett så sött motiv på korten såklart!! Härligt att se alla dina fina detaljer,man blir ju rent lycklig....=)
Super fint ihopkomponerat!!

Kram kram

Ingela (Ninni) sa...

Oh,vilken fin LO, du har ju verkligen en blivande Top Modeltjej där hemma. Gillar papperna du använt så fint och provdockan var ju läcker, måste in och kolla den sidan. Håller med dig texten var ju så fin och passande också. Njut av solen, här är det helgrått.

Kramelikram Ingela

Louise sa...

Vilken vacker LO! :) Jag fastnar ju lätt för detaljerna och jag gillar verkligen den gula blomman från Prima. Sitter som en smäck där! :) Men Elsa är ändå det sötaste ;)
Såååååå härligt det låter med bra väder. Här nere är det grådassigt och väldigt höstlikt :( Kallt som attan!
Kram ♥

pysselsandra sa...

Men vilken fin LO och Elsa är ju bedårande söt =) Du får alltid till dina LO så himla fina du. Kom på att jag glömt svara på din fråga om när nästa träff blir hoss Sylvia? Och det vet jag tyvär inte för det sas så mång olika datum den träffen så vi får nog invänta en inbjudan på Facebook i stället =) Ha det så bra, många kramar från grannen!