tisdag 19 oktober 2010

Dopkort och shoppping...

Hej mina vänner,

Besöket hos doktorn igår gav lite resultat. Jag tror ju alltid att jag typ inbillar mig och att jag ska bli hemskickad med svansen mellan benen. Men jag har en infektion i kroppen, en vätskefylld trummhinna som kan spricka när som helst så det var inte inbillning. Jag fick med mig lite piller hem så nu ska jag nog bli frisk på nån dag. SKÖNT!!!

Har under dessa dagar gjort färdig en beställning. Det sista av tre kort och det skulle vara ett dopkort i färgerna grönt, brunt och vitt. Jag har haft lite trögt att komma igång och liftade därför ett upplägg som jag sett bla hos Linda Muhr. Hon gör dessa underbara dopkort med ett ljus på och det har jag lånat.
Papprena kommer från Crate och Prima. Nallen tror jag är från Oktoberstamps. Det här upplägget är en favorit hos mig just till dopkort.

Tänkte passa på att visa lite av det som jag shoppat "over there". Det blir bara det som har med scrappen att göra för annars så skulle ni svimma. Det var ju väldigt billigt så om jag bara haft mer plats skulle det ha följt med ännu mer hem. I scrappväg så var det inte helt enkelt att hitta butiker. Jag hittade en blogg innan jag åkte som tipsade om några ställen så jag besökte dom. Utbudet var inte så stort men det blev lite smått och gott. Jag är ledsen över bilden, den var inte vänd så här när jag laddade över den. Ni får helt enkelt vrida lite på huvudet.
MSstansarna gick på ungefär 100 - 150 kronor och tyvärr så fanns det inte fler än dessa. Rullarna som ligger där är maskeringstejp "washi tape" Det verkar vara det nya och trendiga där oxå (det fanns massor).  Papper som jag hade velat shoppa var det otroligt dåligt med, jag gissar att det finns betydligt större och fler butiker bara man lämnar Manhattan. Men jag känner mig nöjd ändå. Är det någon som ska just till NY och vill ha lite tips så är det bara att höra av sig.

Sköt om er,

kram maria

5 kommentarer:

Louise sa...

Hej gumman! :)

Hur har du det idag? :) Hoppas att du redan mår lite bättre :)

Otroligt vilket sött dopkort :) Underbar idé med det där ljuset. Ursnyggt :) Och vilka härliga mustiga höstfärger :)
PS: Tack för dina fina ord om mig :))
Kram!

Marie sa...

Väldigt fint dopkort. Får nog ha det i minnet när det blir dags för sådant igen. Det är en lysande idé. ;)
xMarie

Maritha sa...

Härligt med lite shopping!!! =)

Skönt att höra att du fått lite piller mot din dumma bacill,måtte det mota bort eländet! Krya på dej ännu mer!! =)

Dopkortet är helt underbart vännen,jag bara älskar det lilla dopljuset sååååå fint. Det kommer jag att ärligt stjäla nån dag det är ett som är säkert!! Tyckte att färgerna va riktigt fina,det är kul när inte allt är bäbisblått el rosa(fast jag älskar båda dom färgerna oxå....ville bara säga det)*hi hi*
tack för dina goa kommentarer hos mej hjärtat! *glad*

Karmelikram till dej

DesignAnnique sa...

Jättefint dopkort! Det blir verkligen snyggt med ett ljus så där.

Ingela (Ninni) sa...

Verkligen ett fint dopkort, det där ljuset var ju en fin idé. Krya på dig!

Kram Ingela