måndag 4 oktober 2010

Hej hej...

Ja då var det en vecka sen igen...här inne har det varit lite öken men hemma händer det massor. Jag jobbar på några saker till Scrapptorget och sen har jag fått en del beställningar. Så ni får inte tro att jag bara sitter i soffan hela kvällarna =)  Önskar dock fortfarande att dygnet hade lite fler timmar.

 
Idag tänkte jag visa ett kort som jag fått beställning på. Beställaren hade sett ett annat kort med den här vikningen och blev förtjust. Inne hos Louise finns det en superbra tutorial på stair step vikning. Det är den jag använt.  Min beställare önskade 2 kort i färgerna svart, rosa, vitt, grått och vinrött . Jag tror jag fått med tre av dom i alla fall på det här.
Jag har använt mig av papper från crate paper, stämpelt är en äldre modell från magnolia. Trädet är klippt på frihand och sen hittade jag en liten lövstans som passade perfekt. Sådär lagomt höstigt. Texten är sizzixs Endless Love, jag bara älskar det alfabetet.

Det får bli allt för ikväll. Jag har lite förberedelser att fixa med. På torsdag åker jag till New York och jag har väl inte riktigt tagit tag i allt som jag tänkt att jag skulle ha gjort. Men en lista med butiker som säljer scarpmaterial är fixad. Hoppas verkligen att jag ska hitta lite godsaker.

Ha det gott och tack för att du tittade in.

Kram Maria

6 kommentarer:

Louise sa...

Wow!! Men snäckan! Otroligt vackert kort :) Jag gillar verkligen den här färgkombin. Tack för länk till mig :) Magnolia stämpeln är så söt!

Och du! Ha det så underbart i New York :) Vilken dröm :) :) :) Jag hade kunnat smälla av för det.

Kram!

Marie sa...

Sött! Gìllar de mörka kontrasterna till det rosa. Och "gamla" Tilda ser förtjusande ut i sina rutiga kläder. Rikigt fint!
Kramen
Marie

pysselsandra sa...

Men vilket fint kort måste prova en sån vikning nått tag =) Får gå in och kolla Louise sida och se hur man gör =)Magnoliastämpeln var ju bedårande söt. Trevlig resa föresten och hoppas du hittar mycket bra scrapsaker ;) Kramar från Sandra.

Maritha sa...

OJ OJ OJ gumman vilket kort.....LOVE IT!!! Färgerna är ju helt underbara och vikningen likaså! Du är så himla duktig vännen!!

Trevlig resa oxå!! =)
Kramelikram

Lilla07an sa...

Jag är SÅÅ imponerad av att du orkar med å vika på en massa olika sätt. Å liiite avis på att du ska till New York. Jisses, var härligt!
/M

Sylvia sa...

Heeej!
Och som vanligt är jag lika imponerad som inspirerad när jag seglar runt i din blogg! Du är såå duktig! Och Stort Grattis till ditt nya uppdrag som inspiratös! Kommer bli kanon att få följa dig!
Och du, lycka till i NW och hoppas du hittar mycket av det du söker! :) Längtar till du kommer hem jag då...
Lycklig resa!
Kramar i massor!