söndag 24 oktober 2010

Härlig söndag...


Åhhhh va skönt det är med helg...

Att få vara ledig alla tillsammans, vara friska. Inte ha några måsten utan ta dagen som den kommer. Det gillar jag. Vi har bara varit i helgen, shoppat lite vinterkläder till flickorna, umgåtts med vänner och njutit. Det har varit kallt men solen skiner och det gör mig på extra bra humör. Härligt!!!

Idag tänkte jag visa en Lo med bilder från i sommras. Det är svårt att tro med tanke på hur vi är klädda. Därför har jag valt just titeln 11 augusti. En dag när det var riktigt varmt ute plockade vi fram vinterkläder och åkte till Edsbyn på skridskodisco. Det är något som dom ordnar i deras bandyhall. Flickorna tyckte nog att vi var lite knäppa först men bara älskade det när vi väl var på plats.


Eftersom jag som vanligt vill ha massor av bilder med fick det bli en dubbel. Jag läste nyligen i nån scrapptidning en artikel om att gå tillbaks till grunderna. Var började det någonstans innan alla dessa dekorationer kom. Jag tycker det var lite intressant eftersom det ibland bara blir lite för mycket nästan hysteriskt runt dessa dekorationer. Jag dras lätt med i det där och kan ha världens ångest när jag ska böja dekorera mina kort eller layouter. Det jag vill komma till är att jag här låtit det vara enkelt. Jag inspirerades av orden i den artikeln och kände mig så nöjd med det här resultatet.


Papprena kommer från WeR och sei. Cirklarna är baksidan från ett av mönsterpapprena. Jag har satt dit några blingstenar för att förstärka discotemat lite.

Nu ska jag fortsätta att njuta av denna underbara dag. Hoppas du gör det samma =)

Kram maria

3 kommentarer:

Ingela (Ninni) sa...

Hej!

Absolut vackert med enkelheten. Färgerna är så fina och kul ser ni ut att ha. Jag gillar dina fina cirklar med bling.

Kram Ingela

Maritha sa...

Jag är helt såld på "enkelhet" och du lyckas verkligen att få det enklet,snyggt och helt ljuvligt fint!!! Dina Lo:s är verkligen nåt extra vännen!! =)

Kram från en trött Östersundbo

Louise sa...

WOW! Så enkelt - och såååå snyggt!! :)
Väldigt avskalat och så fräscha färger. Tur det står den 11 augusti i rubriken - annars hade man nog lätt kunnat missta sig ;)

Kram!