fredag 26 november 2010

Hej,


Här hemma har lugnet lagt sig =)  Jag passar på att uppdatera lite medans Idol rör sig i bakrunden. Det känns så skönt att ha helgen framför sig. Undra vad man ska hitta på...

Julkorts tillverkningen fortsätter så jag hoppas på lite pysseltid. Under veckan har jag gjort färdigt tre kort. Dom är lika men ändå olika...


Som sagt...lika men lite olika. Stämplarna kommer från ett kit jag köpte från Reprint förra året. Jag använde dom aldrig då och därför var det extra kul att ta fram dom nu. Textstämpeln som jag har som bakrund är köpt hos slöjd och detaljer. Det var verkligen superkul att stämpla och klippa ut granarna. Riktigt pillgöra =)

Jag vill passa på att tacka alla ni som lämnat kommentarer till mig, jag blir så glad.

Hoppas ni får en riktigt skön helg i vårt vackra vinterland.

kram maria

6 kommentarer:

Marie sa...

Läckra granar! och fina kort!Goa färger.
kram
Marie

Maritha sa...

Superfina kort vännen med så coola juliga färger,bara älskar det bruna pappret(har haft sånt jag me)
Hoppas du hittar lite pysseltid i helgen
Stora kramen till dej
Maritha

pysselsandra sa...

Du har som vanligt hjort super fin kort! Tack för inspiration till gran kittet för jag köpte det jag också i fjol men han aldrig använda det så nu vart jag också sugen på att hitta på nått skoj med det. Ha det så bra krmen jag!

Åsa/asamia sa...

Jättefina kort, kul att du satt igång med julkort.
Om du träffar Monika, ge henne en stor kram från mig ♥

Louise sa...

Det här var verkligen snyggt :) Same, same but diffrent ;) Gillar granen och de traditionella färgerna. Kan förstå att det tog en massa tid dock...ser svårt ut ;)
Underbart!
Kram från ett Skåne som det icke verkar sluta snöa i :)
Kram

Ingela (Ninni) sa...

Oh vilket fint kort, granen är väldigt snygg och annorlunda. Färgerna du använt är så vackra tillsammans. Det blir toppbetyg från mig.

Kram Ingela