onsdag 10 november 2010

Ja, se det snöar...

Imorse när vi vaknade var allt vitt. Härligt!!! Jag älskar när snön kommer och det blir lite ljusare. Jag och flickorna har skottat oss svettiga idag. Det blev premiär för snowracern också. "Jag tycker om snön" sa Klara med glittrande ögon. Vi har verkligen haft en underbar dag.

Nu är det ju snart dags för alla julmarknader också =) Jag brukar vara riktigt aktiv men i år blir det nog bara ett par styckna. Jag har laddat upp med lite trådslöjd. Tänkte visa några bilder på vad som kommer finnas...Kronor i olika former och funktioner. Den övre är hängande och praktisk till torkade kryddor eller annat smått och gott. De undre kan man ha som dekoration på en blomkuka, på en ljusbricka eller bar asom dom är. Jag har haft mina på en bädd av mossa. Superfint!!!


Det här är en modell av hängande ljuslykta som jag har. Det finns fler men jag har inga bra bilder. Det här är en personlig favorit.

Ja det var ett litet smakprov på vad som kommer finnas bla i Segersta 19 - 21 november. Är du intresserad eller bara vill fråga något maila på maria@miamaria.se.

Nu börjar det bli middagsdags (man hör det på barnen) Trevligt att du tittade in hos mig idag.

kram maria

2 kommentarer:

Maritha sa...

Så fina saker.....tyckte jättemycket om dina kronor!! FINA!!! =)

Kram vännen

Louise sa...

Åh!! Det här är sååå vackert och väldigt romantiskt, snäckan! *vill ha* ;) ;)
Vad roligt att ni har fått snö nu, jag går här nere och fryser och fryser. Blåser rejält, riktigt isiga vindar men....ingen snö. Bara regn...*HOPPAS, HOPPAS på snö :)*

Kram