onsdag 3 november 2010

Hej..

Äntligen tar jag mig tid för lite uppdatering. Nu var det ju en vecka sen sist igen. Dagarna rullar på, idag är det sådär gräsligt grått och regnigt här hemma. Det bara vräker ner. För bara två veckor sen var det 10 grader kallt och snö. Svårt att tänka sig men jag har bildbevis...Jag tyckte att det kändes tidigt med kylan då men jag tror jag föredrar den före det här blötvädret.

I söndags hade jag en scrapträff här hemma. Vi blev 7 stycken flickor som pysslade och pratade massor. Dessa stunder är heliga för mig. Jag får massor av inspiration och fyller på med energi. Nu gäller det bara att försöka scrappa på lite och ta till vara på inspirationen. Jag fick tre layouter gjorda i söndags.

Den första är på Klara och hennes vän Ellen som blåser såpbubblor. Känns som om det blev en "maria" Lo, ett klassisk upplägg som återkommer lite då och då hos mig. Pappret kommer från My minds eye, Penny lane. Fjärilen är en MS stans.


Efter att ha gjort den första ville jag prova något nytt. Maria Lilla07:an som hon kallar sig i den här världen har nyligen gjort en underbar Lo i Lettersize och det inspirerade mig att prova oxå. Så här kommer den min allra första Lo i lettersize.

Bilderna är på Elsa och hennes faster Lisa när vi åker skridskor i Östersund. Papprena är Basic Gray, obscure. Det var roligt att prova ett nytt format och jag kommer absolut göra det igen. 

Den sista layouten är med bilder från nyår. Känns som länge sen nu, jag har tittat på dessa bilder massor av gånger och lagt tillbaks dom. Den här gången blev jag inspirerad av en skiss som Helen gjort, aug 09.


Jag har använt en liten bit mönstrat av Basic gray, annars är det endast lite stjärnor, droppar med akrylfärg och några blingstenar som dekoration.

Nu är det en mycket rastlös Klara som söker uppmärksamhet. Jag lämnar er och hoppas att kunna hitta hit lite tidigare nästa gång. Tack för att du tittade in hos mig.

Kram maria

4 kommentarer:

Louise sa...

Hej gumman :)
Så glad jag blev när jag såg att du besökt mig idag! :D Alltid härligt med Maria tid, mera sån´t! ;) *fniss*
Blev allt lite avis när du skrev att du hade 7 flickor hemma hos dig i helgen, tänk om vi hade bott lite närmre, då hade vi säkert träffats IRL by now. Men det får duga online, bättre det än inget ;)

Vad produktiv du har varit! 3 lo´s sedan sist :) Och det är som alltid, hög kvalité på dem alla :) Gillar verkligen nyårslo:n :) Du har gjort helt rätt som låter bilderna tala, de är så färgsprakande så det behövs ett lugn papper bakom, perfekt balans!
Kram!

Maritha sa...

3 LO:S i helt underbara Mariastilar.....LOVE! Såg ju att min bostadsort nämdes oxå...Östersund*fniss* Ser härligt ut med skridskor för en sann vintermänniska som mej!! =)
Härligt att se dina alster dom är verkligen inspirerande vännen!!
Stora kramar till dej från mej

pysselsandra sa...

Tack för senast jag hade superkul! Och så vill jag tacka den briljanta värdinnan för jätte gott fika =) Jag blir även glad när du skriver på min blogg! Inte alla som vill skriva nått när dom är in så det värmer att se att du tar dig tiden att skriva några rader =) Det uppskattar jag värkligen!

Till dina fina LO så får jag nog hålla med Louise att min personliga favvorit är nyårlo:n fast alla tre är superfina men det är något med den somm man fastnar lite extra för. Smart med akrylfärgstänken det ser ju ut som fyrverkerier tycker jag. Ha det så bra och jag hör av mig när våra varor kommer =) Många kramar från mig!

Sylvia sa...

Ja, Tack för senast! Det var så roligt att sitta med er en dag igen! :)
När jag kom hem använde jag din "bubblor"-LO som inspiration för flera nya lo:s. Tack för inspirationen!

Ha en bra vecka i snön!

Kram Sylvia