lördag 20 november 2010

Hej på er alla glada...

Trevligt med helg och lite ledigt igen. Nu börjar det närma sig med advent och alla julförberedelser. Jag längtar verkligen i år. Det är nästan så tiden innan jul är bäst. Jag och flickorna bakade pepparkakor igår och den doften är ju helt underbar. Jag gissar att det blir en rykande åtgång på kakorna från igår så vi måste nog baka en gång till innan jul =)
Jag har börjat måla till lite fler julkort. Imorgon ska vi ha en liten träff här hemma igen och det ska bli så kul att få en hel dag att bara skapa på. Jag sitter mest bara små stunder och kommer inte riktigt igång så nu längtar jag till morgondagen.

För ett tag sen fick jag en beställning på ett Dop kort som skulle vara utan text. Det ska bli ett kort som följer med en dopklänning, tror det ska stå barnens namn i det. Jag har klurat länge och inte komit på hur jag skulle göra. En kväll i veckan så bara gjorde jag och vad bra det gick då. Klänningen har jag klippt ut på frihand och galgen har jag böjt tiull med ståltråd. Papprena kommer från Graphic 45.Jag känner mig nöjd med resultatet och hoppas att beställaren ska bli nöjd.

Nu ska jag och flickorna bege oss iväg på kalas. Syster yster fyller år idag.GRATTIS Gunilla!!!!

Trevlig helg till er,

kram maria

4 kommentarer:

Maritha sa...

MEN KÄRA VÄRLD......vilket helt underbart kort vännen!! JÖSSES! Så himla fint med den lilla dopklänningen.....GYYYYYmt bra!!! 09

kram Maritha

Lilla07an sa...

Jättefint kort Maria.
Så härligt med en egentillverkad galge :)

Jag kommer inte imorgon. Orkar inte just nu. Sen har ju väskan jag brukar packa ner mig i blivit en bb-väska nu också. :)

Ni kommer säkert ha jätteroligt och jag är inte speciellt nöjd över att vara hemma. Men det får bli så den här gången.

Kram /M

Louise sa...

Hej vännen min :)
Det här är helt otroligt vackert :) Så snyggt!
Gillar hela upplägget, det känns väldigt romantiskt :)
Signe och jag skall baka pepparkakor imorgon :) Det skall bli spännande :)
Kram!

pysselsandra sa...

Hej Maria =)

Men vilket fint kort du har skapat. Jag blir så impad på hur fint du få i hop dina kort och LO jämt.Jag tycker jag känner igen bakgruds stämpeln. Vad fin den är, ha det bra så ses vi snart. Det ska bli så kul!Många kramar från mig =)