onsdag 24 november 2010

Julkort!!!

Vilken dag...
Snön vräker ner och det blåser. Fy!!! Riktigt vara inne och mysa väder.
Jag och flickorna trotsade vädrets makter på förmiddagen och begav oss till Buspalatset i Bollnäs. Oj vad lyckat det blev. Vi var först alldeles ensamma och sen kom det ett barn till. Det var lek, stoj och bus på hög nivå. Perfekt en sån här dag. Nu har dom dukat upp med pyssel, härlig att se när dom släpper loss.

I söndags hade vi scrappträff här hemma. Det var så mysigt, jag längtar redan till nästa gång. Tack ni som var här!!! För första gången på en träff så ägnade jag mig åt endast kort. Åhhh va kul det var!! Jag har verkligen kommit in i julkorts tillverkningen. Blir så inspirerad av att se andra skapa. Nu i några dagar har jag längtat tills lugnet lagt sig i huset så jag får pyssla.

I söndags hann jag med att göra tre kort...

Stämplarna kommer från underbara Magnolia. Det är förra årets julkollektion, jag bara älskar dessa töser.
Alla kort har samma bas men med olika papper. Kanterna är chalkade, rispade och sprayade med vatten för att få den rätta böjen.

Så härligt när det bara flyter på och kreativiteten flödar. Hoppas på lite tid ikväll också =)

Tack för att du tittade in. Lämna gärna en kommentar så kan jag vet att du varit här.

Kram maria

10 kommentarer:

Maritha sa...

OMG.......så himla fina kort gumman!! det sista kortet är bara föööööör fint!! =) Du är en sann inspirationskälla du vännen,det är så härligt att få kolla dina alster.....=)

Ha en skön kväll
Kram Maritha

Louise sa...

Men åh! Vilka snygga kort :) Helt underbara allihop och jag är verkligen imponerad att du hann med hela tre kort och dessutom med hög kvalité! Jag brukar också bara göra kort MEN...det blir alltid bara ett! :( Och vilken vacker färgläggning :) Verkligen vackert :)
Hoppas du får mer pysseltid snart, det gäller att uttnytja all tid man får när man har "flo". ;) Och dessutom får ju jag se dom här :)
Kram!

Marie sa...

Härliga julkort! Smart tips med vatten för böjen skull. Den hade jag missat tidigare. Tack för det tipset!
xMarie

Petra/Paradise sa...

Snälla, goa, rara du! Tusen tack för dina ord inne hos mej!! *glaaaaad* :D

VAd roligt att jag kunde påminna dig om de där stjärnorna ;)

Dina julkort är superduperfina!!
Undrar om jag kan välja ut en favorit??...*tar ännu en titt*
...Idag ger jag sista kortet högsta betyg! :D LÖÖÖÖÖVE färgerna!!!!

Må gott!
KRAM Petra

Helena sa...

Vilka underbara kort du har gjort.=)
Jag har redan gjort så mycket julkort att jag börjat tröttna men än har jag en hel del kvar att göra så det är bara att hänga i.
Känner mig mer inspirerad nu efter besöket här hos dig.
Kram!

Matilda sa...

Verkligen jättefina kort :) Blir inspirerad nu att fortsätta med julkorten!

Ingela (Ninni) sa...

Oh så fina julkort. Vad härligt det är när idéerna bara flödar och man får massor gjort. Du är så duktig både med LO´s och kort.

Kram Ingela

pysselsandra sa...

Det är helt otroligt vilka fina kort du gör!! Jag får tacka för senast! det var jätte trevligt! Och tusen, tusen tack för lånet av dina fina stämplar! Har inte hunnit målat det jag stämplade upp men jag ska bara adventsstöka färdigt först =) Och bara så du vet la jag den där ordern i kväll, skulle ta ca 10 dagar. Hör av mig när det kommer. Ha det så bra många kramar från Sandra!

Chris_P sa...

Så många fina julkort!!! Superfina!!

Ha en härlig helg i snöyran!

Matilda sa...

Måste bara fråga också. Hur gör du dina rivna kanter? Använder du något speciellt verktyg eller någon viss teknik? Får inte till mina sådär bra jag e :)