fredag 27 augusti 2010

Go´kväll...

Äntligen fredag!!!
Nu börjar man komma in i det här, upp på morgonen och iväg med barn. Hämta, hem och göra middag, lite scrap och så sova... Ekorrhjulet är igång. Lite skönt oxå när det rullar på. MEN... jag längtar efter min lediga dag som börjar från och med nästa vecka. Ska bli skönt att hämta andan i mitten av veckan. Den här terminen ska jag och flickorna njuta på onsdagar.


I helgen blir det lugnt. Nu när hösten närmar sig med stormsteg så är det dags att sätta in innanfönster. Jag verkligen hatar det, blir som ett monster. Och imorgon är det dags. Jag varnar alla som bor i Alfta eller tänkt åka hit. Hör ni någon som morrar, det är jag. Jag ska försöka vara effektiv och göra det fort. Efter den kraftansträngningen är jag nog värd något gott och lite mys i soffan.


Under veckan som gått har jag gjort färdigt två layouter. "Potatisgubbar" hittade dessa underbara potatisar en dag i sommar. Tyckte dom var så söt. På bilden här är det som om dom tröstar varandra. Det prickiga pappret är från Bo Bunny, journalingrutan från panduro, texten pink paisle."en sommartjej" När jag tog den här bilden hade vi precis kommit hem från stranden. Det var en av dom här varma dagarna i början av semestern. Elsa var så vacker, brun och lite lagomt ruffsig i håret. Det mönstrade pappret är från Websters page, journalingrutan från K & company tror jag. Blommarna har jag tryckt ut med en punch.
Önskar er en trevlig helg, tack för att du tittade in hos mig.
kram maria

4 kommentarer:

Maritha sa...

Så härliga LO:s vännen,du är verkligen en fena på det där du.....önskar jag kunde få till mina LO:s oxå,men jag blir då som pysselförbytt när jag ska till med dom....kan inget ser inget fattar inget å allt ser bara crap ut inte scrap!! =) men du är en härlig inspiration och jag ska lifta nåt du gjort nästa gång,då kan det ju för tusan inte bli fel....

Kramen

Lilla07an sa...

Härliga LOs. Potatisgubbarna var ju skitroliga HA,HA, HA.
Kram /M

Anonym sa...

Hej, har kikat på alla fina grejer på din nya sida men hittar inte längre de otroligt vackra skyltar du hade tidigare. Pysslar du fortfarande med dessa? (Svar till aj_nasholm@hotmail.com) Är mycket intresserad! Med Vänlig Hälsning Josefin

Louise sa...

Hej vännen min! :D
Vad fin lo:n med potatisarna är :) Det är det som skiljer mig, en lekscrappare, från en som du, en expertscrappare. Du ser verkligen de annorlunda fotoögonblicken :) UNDERBART! Och jag älskar mönsterpappren på den andra LO:n liksom kortet på din dotter såklart :)

Kram