söndag 28 mars 2010

En underbar lördag...

Igår var det träff hos Sylvia i Edsbyn. Jag älskar dessa lördagar när jag får dyka ner i "min"värld och inte behöva tänka på barn, mat och alla måsten. Det ända man bekymrar sig över är om dekorationerna sitter rätt, ska det vara två kort...o.s.v. Jag fylls av energi och inspireras till att skapa. Tack alla flickor som hjälper till att förgylla denna dag.
Jag fick 3 Lo´s gjorda, känner mig väldigt nöjd med det. Den första "Cool tjej" är Klara i badet med Elsas simglasögon. Sköna unge!!! Papper från My minds eye. Jag gillar verkligen prickigt.

"min julklapp" Klara igen på sin nya snowracer som hon fått av farfar. En mycket stolt tjej. Papper från Bo Bunny.

Här har vi Elsa på sina "Nya skidor" Denna lo är gjord utifrån en skiss av Maria/lilla 07an Jag har sett så många fina dies med träd och kvistar som jag vill ha men inte kommit mig för att köpa. Så dettta träd har jag klippt ut för hand. Går ju alldeles utmärkt det oxå. Papper från Kimberly Poloson/Fiskars.

Idag blir det en skön dag inne. Det har snöat på morgonen och det är så där lagom blött och kladdigt ute. Hoppas vi slipper det här snart.

Ha de gott,

Kram maria

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh! Vad söt hon är i badet, lilla Klara :)
Underbar :) Gillar att du låtit bilden bli centrum här utan en massa dekos som tar fokus från coolingen :)
Desto mer underbara dekos på "min julklapp". Älssssskar journalingen-så snygg :)
Har du skrivit ut bokstäverna med en craft robot el. är det Qk alfabet? Det är grymt snyggt.
Du lyckades jättebra med ditt egna träd, helt onödigt för dig att lägga pengar på ngn träd dies. :) :) Då kan du ju köpa fler Kina tjejer ;)
KRAM

saris pysselblogg sa...

visst r d för underbart att kunna dekorera med prickiga papper... jag är heltokig i just prickigt o rutigt...

Miaa sa...

Tack för kommentaren i min blogg!
Jag måste ju säga nästan samma sak som du:
Jag har kikat runt här nu och du gör väldigt fina alster! Skissen på lo:n "Cool tjej" ät ju jättefin! Ska nog använda den på ett påskkort jag ska göra ikväll... Om det är okej?

Tack för inspiration!
/Miaa