tisdag 16 mars 2010

Nya kronor...

Mitt pysslande går verkligen i perioder. Ibland bara scrap eller kort och ibland är det bara trådslöjden som drar. Nu när mitt scarpbord ligger nerpackat har jag tagit fram lite trådslöjd igen. Åh va kul det är när man sätter igång. Fick en beställning för nån vecka sen oxå och det inspirerar verkligen (Tack Helen) Beställningen är klar men jag vill visa beställaren resultatet först. Men två nya kronor har det blivit som jag kan visa. Jag jobbar mest med svart tråd men nu till våren kändes det riktigt härligt med den silvriga.

En liten krona med diameter 13 cm. Här stor och liten, den stora kronan är 18cm. Många har frågat mig vad man ska ha dom till... Till fint så klart, hur man vill vart man vill. Jag har satt mina på ett fat med stenar eller på en blomkruka. En kruka med mossa och sen en krona blir helt underbart. Den ligger fler bilder på mina kronor ute på miamaria.se min gamla blogg. Klicka på Trådslöjd till höger på sidan. Kronorna kan beställas efter önskat mått i svart eller silver.

Tack för att du tittade in och snälla lämna en kommentar jag blir ju så glad.

kram maria

2 kommentarer:

Anonym sa...

Otroligt fina Maria :) :)
Vad skulle en sådan här kosta om man vill beställa en? Jag tror dock att beställningen får vänta tills jag fått pengar av fk. Det dröjer alltid lika länge.
I så fall skulle jag vilja ha en silvrig :D

KRAM ♥

Helen sa...

"Beställaren" är väldigt nöjd med "sin" de här två var oxå jättefina. Det blanka ser så himla fräscht ut tycker jag. Vad jämt och fint du får till dem.
Tack !