tisdag 23 mars 2010

Inspirationen flödar...

I söndags hade jag besök av några scrappande flickor. Vi hade det riktigt trevligt. Lite kul att få vara värdinna och visa upp hur vi har det. Jag fick inte alls lika mycket gjort som jag brukar. Måsta ju prata och visa runt oxå :-) Men som jag sagt tidigare så brukar jag få ett flyt och kreativiteten flödar efter en träff och så var det även den här gången. Det har kännts trögt ett tag men nu är jag på gång igen. I söndags fick jag två layouter gjorda "Fredagsmys" och "en skridsko prinsessa"

"Fredagsmys" med papper från American craft (prickigt och rosa) och sei (det blommiga) Jag har fotat flickorna under en helig stund. Varje fredag vill dom ha en skål med ostkrokar eller ostbollar framför Bolibompa. En vardagshändelse värd att dokumentera. Jag framkallade dessa bilder i svartvitt vilket är något nytt för mig. Superkul att kunna välja fritt bland färgerna.

"en skridsko prinsessa" Jag älskar den här bilden. Det är en kväll innan läggning, Klara rotar i sin låda med ytterkläder och klär på sig både det ena och det andra (precis som sin syster brukar göra) "Titta mamma, åker skridskor" säger hon och glider iväg över golvet. Jag gillar verkligen kombinationen av färger :-) Kronan och swirlsen är embossade i silver.

På lördag är det dags för en scrapträff hos Sylvia igen så det ser vi fram mot. Har börjat fundera mer och mer på vårt bröllopsalbum. Känner att det är dags att hugga tag i det... vi får väl se.

Måste ju in med en rättelse oxå, fick ju veta av min 5 åring att "Kina tjejen" hon är väl från Japan... och så är det väl.

Det blir allt för idag...ha det gott!!

Kram maria

4 kommentarer:

Anonym sa...

:D :D :D
Inte varje dag man blir tillrättavisad av en klok liten tjeja som din dotter ;) Hon verkar väldigt smart. Jag köpte helt konceptet Kinatjej...;)
Riktigt fina lo:s du gjort. Jag tycker särskilt mycket om Fredagsmys lo:n men det är säkert för att mina ögon direkt dras till svart vita foton. Snygga papper!
Men..kronan på lo:n "Skridskoprinsessa" blir verkligen pricken över i..Uh..svårt! Du håller verkligen en jämn hög kvalité på allt du gör!

Vad roligt att ni pratat om mig i positiva ordalag:) Jag blir sååå glad:) Är lite nyfiken på Sylvia. Kan inte hitta hennes blogg men hon har kanske ingen?

Kram!!

Lilla07an sa...

LÖÖÖVE den första LOn. Helt fantastisk. Svart-vitt är kul :)

Jag tror nog jag ska kunna dra mig upp över Edsbyn på lördag. Då kommer jag å trycker ner rumpan bredvid dig *s*.

Kram /M

Sylvia sa...

Va kuul att ni kommer på lördag då, Mariorna! :)
Som sagt så hade jag en mycket trevlig söndag hos dig, jag kommer gärna igen, och provar att vara vanlig deltagare, skönt de med ibland. Jag älskar skridskoprinsessans upptåg!
Kraam!

Gunilla/Nilla sa...

Superfina LO:s båda två. Den andra är verkligen söt med den lilla silverkronan som pricken över i:et!!

Dina Kina/Japan-kort är SUPERFINA. Färgläggningen är suverän och uppläggen såååå snygga.

Ha en bra dag/Gunilla