lördag 20 mars 2010

Kort med min "Kinatjej"

Solen skiner utanför vårt fönster, jag hör att det droppar från taket...äntligen!!! Våren är på väg och jag önskar att jag orkade gå ut. Men flickornas förkylning har drabbat även mig. Jag stannar inne och laddar inför morgondagen. Då kommer några glada scrapsugna flickor hem hit och pysslar hela dan. I väntan har jag gjort två kort med min nya kina tjej. Tycker att hon är så fin. Jag provade att måla i början av veckan men färgerna flöt in i varandra, pappret luckrades upp och jag höll på att bli tokig. Så nu har jag köpt akvarellpapper och gissa om det är som en dröm. Varför är man så envis ibland...

Det första kortet i svart och rött, jag gillar dom färgerna tillsammans.Andra kortet med grönt som bas (love it). Här har jag gjort en gate fold som Louise inspirerat mig till. Tack Louise!! Det här blev ett lite vårigare kort. Papper från My minds eye, jag har blivet kär i deras papper och shoppat loss både papper och dekorationer. Jag brukar alltid dekorera mina kort lite sparsamt innuti men även här har Louise inspirerat. Hennes kort är så välgjorda och matchar utsidan. Gjorde ett försök jag oxå.

Måste passa på att säga...nu har jag 3 följare och det gör mig så glad och stolt. Tack!!

Trevlig lördag till er alla,

Kram maria

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej i stugan! :D
Vad roligt att se att du blivit inspirerad då du kikade in hos mig :D Nu växte jag allt ett par cm, alltid roligt att bli länkad till :)
Vad roligt att du fått 3 följare nu! Det förtjänar du, du är ju så duktig och håller verkligen en jämn högkvalitativ nivå på dina alster. Dessutom pysslar du ju med annat än kort, och det lockar säkert många ;)

Nu till dina kort! Jag älskar dem!! Har du skrivit var du köpa kinatjejan? Hon står definitivt på min önskelista nu :) Jag tycker som du, rött och svart blir otroligt läckert ihop :) Och trädgrenen bli pricken över i.
Det andra kortet är också skitsnyggt :)
Och stämpel är så snygg, är det månne till tävlingen på Stämpelgården?? ;)
Ser fram emot det ifall det är så :) :)
KRAM ♥

Lilla07an sa...

Hej! Ja, du ser... nu fick du en 3:e följare *s*. Å in till min nya blogg hittade du också. Har massor av jobb framför mig att lägga upp alla Los för 2010 och så tänkte jag ju lyckas pillra dit alla för 2009 också. Hej å hå!
Men jag kände att det var dags å separera min privata blogg från scrappandet.

Va härligt å scrappa dagen lång med goda vänner. Väntar ihärdigt på en inbjudan *s*.

Kinatjejen var ju cool. Svart å rött är oerhört snyggt. Well done!

Kram /M

saris pysselblogg sa...

en sån härlig geisha-anya... i love it!

Sylvia sa...

Tack för en trevlig söndag! Jag lever på den än! :) Å din fina lilla "Japan"flicka ;) sitter så fint på min ask till pennorna. Dina kort är så jättefina! Ses på lördag! Kraaam!